Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy csodaszép, inteligens és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csodaszép, inteligens és kedves lány miért tesz ilyet?

Figyelt kérdés

2014ben volt szerencsém "megismerni" a világ legszebb lányát. Még nagyon fiatalak voltunk 14 & 13) egy ünnepségen.

2015 nyarán még úgy voltam vele, hogy várok a következő nyárig, mert akkor még nem akartam elrontani az esélyemet nála. (Megtetszettem neki)

Tudni kell, hogy én külföldön lakom. ( már nem sokáig)

2016 jan és május között lett barátja, ami persze engem nagyon megviselt.

(akkor tudtam meg, mikor az Instagram fiókomat csináltam)

Időnként írtunk egymásnak messengeren, érdeklődtünk, hogy kivel mi van.

Majd 2018 március és május között szakítottak.

És onnantól kezdve teljesen nyitott volt felém. Elmondta, hogy diákmunkát keres és hogy hol lett munka.

A nyár vége fele be is mentem hozzá. Voltak pozitív jelek bőven. De mindenkinek van olyan, hogy "nem az én napom" elcsesztem, utólag átgondolva jobban is csinálhattam volna.

Szeptemberben hozzám fordult segítségért, mert barátokkal, a mellettem lévő ország fővárosába mentek egy hosszú hétvégére. Én persze szívesen segítettem.

Majd amikor 3 hónappal később én mentem abba a városba oszt. kirándulás miatt, akkor még ment a beszélgetés. És lelkesen érdeklődött.

2019 márciusától kezdve, megnézte az üzenetem, de nem válaszolt.

Májusban felköszöntöttem, névnapja alkalmából, azt megköszönte. De mikor próbáltam folytatni a beszélgetést, azt is megnézte, de nem válaszolt.

Akkor hagytam sokáig, majd ráírtam augusztus elején. Azt már meg se nézte.

És végül szeptember elején átküldtem neki egy alkalmazás meghívót, ez az alkalmazással könnyedén lehet tanulni nyelveket. Többek között spanyolt is. Mind ketten szeretjük a spanyolt. Én tudok alap szinten, ő semennyire. (Max 1-2 szót)

Én mindig kedves voltam vele. (És ő is velem)

Lehet, hogy bénáztam 2018 nyarán (egyébb ként jól tudok ismerkedni, nem tudom, hogy mi volt velem akkor), átgondolatlanul mentem oda hozzá. Spontán akartam lenni.

Miért tesz ilyet velem?

Szerintem, megérdemelnék egy második esélyt.

Tegyük fel, hogy a legrosszabb esetbe: úgy döntött, hogy mégsem akar engem;

Miért nem írta meg?

Miért szakította félbe hírtelen a köztünk lévő kommunikációt?

(Nem volt semmi előjele vagy vlm amivel utalt volna rá)

Most, hogyan tovább? Nem tudom elfelejteni őt. Visszavonhatlanul bele szerettem.

Tapsztalatok bírtokában mondom ki, hogy nekem ő az igazi.

De ilyen helyzetben még nem voltam és éppen ezért szeretnék jó tanácsokat/ötleteket kérni, mind 2 nemtől, hogy újra fel tudjam kelteni az érdeklődését.

Előre is köszönöm a célra vezető válaszokat!

2019. okt. 5. 01:12
1 2 3
 21/25 árokpart ***** válasza:
0%
Kérdező! Ne aggódj egy pillanatig sem. Szeret ő nagyon téged, csak ez az elembertelenedett világ, helyesebben az országban zajló emberi kapcsolatok leépülésének a folyamatának ő és te is az áldozata. Tudom mert jómagam is ebben a cipőben járok. Én már 15 éve várom Őt. Nincsen már messze a valódi rendszerváltozás és akkor mind az alkotmányos vívmányainkat, mind valódi emberi kapcsolatainkat helyreállítjuk. Pontosan mikor következik ez be napra pontosan azt nem tudom a civil szervezetek szándékosan nem árulják el. Ez a folyamat aminek áldozatai vagyunk az egymástól távol eső munka és tanulási lehetőségek miatt alakult ki és ehhez hozzájön az internet csábítása, könnyű flörtök stb. ami miatt a szerelmed a könnyebb utat választotta. Sajnos egy másik ember közelebb volt hozzá és élőben is tudott vele találkozni. Ezért ne haragudj soha rá, értsd meg az ő szempontjait is, mert amig változások nem lesznek neki is élni kell, ennie kell, szüksége van valakire aki a közelében van és sajnos most ezt más tudja helyetted, helyettünk (mint mondtam én is ilyen cipőben járok) megtenni. Várd vissza, bármikor legyél készen erre. Ha valóban szereted bármikor is lehettek együtt soha sincsen késő.
2019. okt. 5. 12:37
 22/25 anonim ***** válasza:
63%
Nyomi vagy. Sokan ilyenek mint te. Akik kimennek külföldre általában mind ilyenek. Férfiasság nulla. 5évig szerencsétlenkedik :D Ennek annyi. Élj a gondolattal egész életedben.
2019. okt. 5. 14:18
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki alkalmazásmeghívót küld le is tiltom alapbol.
2019. okt. 5. 14:20
 24/25 árokpart ***** válasza:
100%
Az a férfiatlan aki kimegy külföldre? Meg tudnád ott állni a helyed, hogy annyira biztos vagy ebben. Egy idegen országban, minden segítség nélkül az lenne a férfiatlanság. Érdekes dolgok vannak itt az egyszer biztos.
2019. okt. 5. 16:55
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom hogy a vak semmibe ment ki és ott megállta a helyét, hogyha egy csajszinak nem mer leírni 2 egyszerű mondatot, vagy egy összetett mondatot amivel az egész megoldódott volna. Ja nem.
2019. okt. 5. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!