Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csodaszép, inteligens és kedves lány miért tesz ilyet?
2014ben volt szerencsém "megismerni" a világ legszebb lányát. Még nagyon fiatalak voltunk 14 & 13) egy ünnepségen.
2015 nyarán még úgy voltam vele, hogy várok a következő nyárig, mert akkor még nem akartam elrontani az esélyemet nála. (Megtetszettem neki)
Tudni kell, hogy én külföldön lakom. ( már nem sokáig)
2016 jan és május között lett barátja, ami persze engem nagyon megviselt.
(akkor tudtam meg, mikor az Instagram fiókomat csináltam)
Időnként írtunk egymásnak messengeren, érdeklődtünk, hogy kivel mi van.
Majd 2018 március és május között szakítottak.
És onnantól kezdve teljesen nyitott volt felém. Elmondta, hogy diákmunkát keres és hogy hol lett munka.
A nyár vége fele be is mentem hozzá. Voltak pozitív jelek bőven. De mindenkinek van olyan, hogy "nem az én napom" elcsesztem, utólag átgondolva jobban is csinálhattam volna.
Szeptemberben hozzám fordult segítségért, mert barátokkal, a mellettem lévő ország fővárosába mentek egy hosszú hétvégére. Én persze szívesen segítettem.
Majd amikor 3 hónappal később én mentem abba a városba oszt. kirándulás miatt, akkor még ment a beszélgetés. És lelkesen érdeklődött.
2019 márciusától kezdve, megnézte az üzenetem, de nem válaszolt.
Májusban felköszöntöttem, névnapja alkalmából, azt megköszönte. De mikor próbáltam folytatni a beszélgetést, azt is megnézte, de nem válaszolt.
Akkor hagytam sokáig, majd ráírtam augusztus elején. Azt már meg se nézte.
És végül szeptember elején átküldtem neki egy alkalmazás meghívót, ez az alkalmazással könnyedén lehet tanulni nyelveket. Többek között spanyolt is. Mind ketten szeretjük a spanyolt. Én tudok alap szinten, ő semennyire. (Max 1-2 szót)
Én mindig kedves voltam vele. (És ő is velem)
Lehet, hogy bénáztam 2018 nyarán (egyébb ként jól tudok ismerkedni, nem tudom, hogy mi volt velem akkor), átgondolatlanul mentem oda hozzá. Spontán akartam lenni.
Miért tesz ilyet velem?
Szerintem, megérdemelnék egy második esélyt.
Tegyük fel, hogy a legrosszabb esetbe: úgy döntött, hogy mégsem akar engem;
Miért nem írta meg?
Miért szakította félbe hírtelen a köztünk lévő kommunikációt?
(Nem volt semmi előjele vagy vlm amivel utalt volna rá)
Most, hogyan tovább? Nem tudom elfelejteni őt. Visszavonhatlanul bele szerettem.
Tapsztalatok bírtokában mondom ki, hogy nekem ő az igazi.
De ilyen helyzetben még nem voltam és éppen ezért szeretnék jó tanácsokat/ötleteket kérni, mind 2 nemtől, hogy újra fel tudjam kelteni az érdeklődését.
Előre is köszönöm a célra vezető válaszokat!
Teljesen világos, hogy ezt a lányt most már nem érdekled a legkisebb mértékben sem, függetlenül attól, hogy ez egy másik fiú miatt vagy más okból alakult így. Akármennyire is úgy érzed, hogy ő az "igazi", nincs sok értelme álmodozni róla, el kell fogadni, hogy ez a hajó elment. Hogy a hasonlatot folytassam: egy darabig a kikötőd közelében horgonyzott, kapitánya kicsit szétnézett, és már továbbindult, azóta eltűnt a horizontról is. Ilyenkor egyet lehet tenni: megvárni, míg újabb hajó érkezik.
Nem tudni, hogy elrontottál-e valamit. Lehet, hogy semmit. Egyszerűen lehet, hogy a lány csak rájött magában: mégsem az vagy, akit szeretne társul. Aki társat keres, különösen fiatalon, annak még önkeresés is ez egyben ez a folyamat. Még magában sem tudta világosan, milyen társat szeretne magának, s ahogy ez lassan kikristályosodott benne, rájött, hogy nem illesz ebbe a képbe. A társkeresés kicsit olyan, mint a pályaválasztás: ahogyan sokan még 25 évesen sem tudják, mik szeretnének lenni, úgy sokan még 25 évesen sem tudják, milyen társra vágynak. Nem jutottak el idáig az önismeretben, ezért addig is marad a próba-szerencse.
Annak magyarázata pedig, hogy miért nem írja meg neked fehéren-feketén, hogy nem érdekled, egyszerű. Egy lány számára bizonyos mértékű lelkiismeret-furdalással jár egy fiú visszautasítása, különösen ha ő maga is bátorította korábban a fiú közeledését. A levél megírásával ezzel az érzéssel kellene szembesítenie saját magát. Ezért, hogy ezt elkerülje, egyszerűen úgy állítja be magának, mintha soha nem is léteztél volna. Olyan ez, mintha utólag, visszamenőlegesen próbálna kiradírozni az életéből. Nekem az a tapasztalatom, hogy a többség ezt a szőnyeg alá söprős módszert választja akkor, amikor valakinek nem akar már több szerepet szánni az életében. Így könnyebb nekik.
Az nem jutott eszedbe sosem hogy nem félévente kell hogy történjen veletek valami?
Miért nem hívtad el kettesbe kirándulni, programolni, hétvégi kikapcsolódásokra?
Ne haragudj, de le a kalappal a csaj előtt hogy eddig is tűrte ezt. Hát most úgy tűnik megunta. Jól eltöketlenkedted ezt.
Szedd össze magad mert ez nem férfias viselkedés.
"Megtetszettem neki..." vs. "... 2016 jan és május között lett barátja..."
Marhára megtetszhettél annak a csajnak, ha alig pár hónap alatt lett új kapcsolata.
Emberek! A nőkre sajnos azonnal le kell csapni, nincs mese. Mégis mi történhet legrosszabb esetben? Legfeljebb elküld a francba, vagy közli, hogy nem akar semmit.
Egyidős vagyok a lánnyal, és abszolút megértem, hogy nem érdeklődik felőled.
"2015 nyarán még úgy voltam vele, hogy várok a következő nyárig, mert akkor még nem akartam elrontani az esélyemet nála. (Megtetszettem neki)"
Minek vársz? Hogy addig hátha beleszeret valaki másba? Nem, nem tetszettél neki, különben nem jött volna össze mással. Ne magyarázz bele a dologba olyanokat, amik nem léteztek.
"Időnként írtunk egymásnak messengeren, érdeklődtünk, hogy kivel mi van."
Ez semmi. Ebbe felesleges és butaság mélyebb érzelmeket belelátni.
"De mindenkinek van olyan, hogy "nem az én napom" elcsesztem, utólag átgondolva jobban is csinálhattam volna."
Ha érdekelted volna, nem egyetlen napon múlik az egész
"Májusban felköszöntöttem, névnapja alkalmából, azt megköszönte. De mikor próbáltam folytatni a beszélgetést, azt is megnézte, de nem válaszolt."
Mert nem szeretett volna beszélgetni, de bunkó se szeretett volna lenni.
"Akkor hagytam sokáig, majd ráírtam augusztus elején. Azt már meg se nézte."
Mert nem érdekled. Ebből rájöhettél volna.
És végül szeptember elején átküldtem neki egy alkalmazás meghívót, ez az alkalmazással könnyedén lehet tanulni nyelveket."
És még így is tovább írogatsz neki.
"Miért tesz ilyet velem?"
Épp ez az. Ő semmit nem tesz, talán el is felejtett. Te vagy az, aki tesz dolgokat és nem bírja elengedni.
"Szerintem, megérdemelnék egy második esélyt."
Miért? Mert neked kéne? Hát el kell szomorítsalak, ez nem így működik.
"Tegyük fel, hogy a legrosszabb esetbe: úgy döntött, hogy mégsem akar engem; Miért nem írta meg?"
Az ő szemszögéből fel se merült, hogy összejöjjön veled. Akkor mégis mit kéne megírnia? Miért kéne megírnia? Nem tartozik elszámolással. Ez amúgy nem a legrosszabb eset, hanem a valóság.
"Tapsztalatok bírtokában mondom ki, hogy nekem ő az igazi."
Milyen tapasztalatok? Hogy láttad párszor, azóta koslatsz utána?
Felejtsd el, ő ezt már rég megtette veled.
"Ha össze jöttem volna vele 2015ben, akkor már az exe lennék. Kevés olyan lány van aki ilyen fiatalon megtartja az akkori barátját és még mindig vele van."
Ha ennyire negatív vagy, akkor ostoba lenne olyan lány, aki összejönne veled. Amúgy rengeteg olyat tudok, akik tizenévesen jöttek össze és a mai napig együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!