Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ha egy férfi ülve pisil, az már komoly ok arra, hogy az érzelmi világotokba fogadjátok?
Nem csak ez, hanem mos, bevasarol, főz, takarít, házias és mindent meg tud csinálni, varrni is, a fő kérdésben említett dolgot már nem is ragozva. Tehát lényegében nem háztartási cselédet lát a nőben és nem társ/kapcsolatfüggő, el van egyedül is, mint a befőtt.
Egyedül élő 31f.
A pasim szerint az összes ülve pisilő pasi b.uz.i
De nem is pisil mellé, és a WC ülőkét is visszahajtja.
Én szeretem ha egy férfi talpraesett és még tudja csinálni a ház körüli dolgokat és nem esik nehezére besegitni. Ahogy nőként nekem is el kell mennem dolgozni plusz otthoni teendok így én azt érzem korrektnek ha mindenki kiveszi a maga részét a dolgokbol.
Ettől függetlenül én nagyon szívesen főzök a páromnak S várom meleg ebéddel vagy vacsival. Mert nekem ez jó érzés.
Hogy hogy pisil, nem érdekel, csak kulturáltan hagyja maga mögött a slozit.
A többi pedig alap, kivétel a varrás.
Nem is tudtam, hogy b*zi vagyok :D
Nálam (a higiénia mellett) ez egy ilyen "evolúciós" folyamat volt. :D
Röviden: csúnyán összetört a bokám mindkét oldalt, műtötték (2x: fémek be, fémek ki egy év után). Eleve 2 hónapig voltam gipszben, plusz utána a gyógyulás-rehab, gipsz utűn állni sem volt leányálom... "Megszerettem" az ülve dologvégzést. Azóta megmaradt ez a dolog. Meg kényelmes is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!