Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az oka ha egy fiu 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka ha egy fiu 19 évesen nem csókol meg igazán?

Figyelt kérdés

2 hete vagyunk együtt én 18 vagyok ő 19 éves fiú.. Nem csókoloztunk még hanem kisebb szájra puszik voltak de az sok.. Azt gondoltam hogy nyilvánosan nem akar stb ez rendben is van.. Átjött hozzám fixre azt hittem hogy legalább petting lesz..  Én nem vagyok szűz már.. Ugyanúgy nem csókoloztunk pedig én már puszilgattam a nyakát.. Ráfeküdtem, az ölébe ültem és mintha szégyelte volna azt is hogy áll neki lent mert olyankor pózt váltott... Rossz lehelet se lehet ok mert rágoztunk mindketten.. 5 hónapos kapcsolata volt a leghosszabb.. Szexről nem is volt szó...

Megfogom tőle kérdezni mért van ez..  de szerintetek mért ilyen? És az a durva alapból egy nagyszáju mindenhol a középpontban lévő srácról van szó.. Ezért nem értem..

2019. okt. 2. 13:13
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hát, azt hiszem, hogy a nagy szája ellenére mégsem akkorka legény.

Szűz, igaz?

2019. okt. 2. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig egyszerű: hiába nagyszájú, sosem volt még nővel.
2019. okt. 2. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Lassíts kicsit, nehogy megijedjen.

És beszélgess vele erről.

Ja, amúgy ez tini probléma.

2019. okt. 2. 14:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendbe én is erre gondoltam hogy beszélgetek vele erről.. Mert amúgy nagyon szeretem
2019. okt. 2. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tapasztalatlan, beszélj vele de óvatosan. Ne kapkodj.
2019. okt. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!