Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok lemondani róla, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok lemondani róla, de alig akar velem beszélni. Ilyenkor mi válik be? Hajtsak rá? 21L

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe még gimiben beleszerettem. Ő is belém, de megszakadt a kapcsolat.

Én nem tudtam elfelejteni, aztán jött valami intuíció hogy írjak rá :D elég messze lakik tőlem így személyesen sajnos nincs lehetőség túl sokmindenre.

Az elején egész érdeklődő volt, de már alig válaszolgat. Látom, hogy ő valószínűleg nem érzi azt amit én, de nem akarom feladni mert érzem hogy én tényleg beleszerettem és nagyon jófej srác. Megvan a közös hang és önmagam tudok lenni vele... Ha sikerülne én lennék a legboldogabb a világon :D

Nem ilyen teljesen visszautasító, ha van kedve írni nagyon aranyos :D sőt meglepően jól fogadta a közeledésem... de sokszor nekem kell írnom többször is, hogy haladjon a beszélgetés.. Pedig amúgy nagydumás fiú.

Tudom nem mindenki szeret így kommunikálni, nem is akarom túlgondolni, de szerintetek ha erőltetem a beszélgetést előbb-utóbb közelebb kerülünk? Nem akarok erőszakosan semmit, de elengedni sem akarom, mert az elmúlt 21 évemben senki iránt nem éreztem így ennyi idő után is, és senkinek nem örültem annyira mint az ő nevének, mikor látom hogy írt.

Csak nem akarom hogy pont az ellenkezőjét érjem el mint amit akarok, és elkezdjem idegesíteni az irkálásommal.

Ő is 21 éves.

2019. okt. 1. 07:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Mi történt azzal a szerelemmel, amit irántad érzett? Miért nem lett belőle semmi? Szerintem max minden másnap írj neki, illetve egyszer hívd el találkozni. Ha nem talizik veled, akkor felejtős
2019. okt. 1. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de miért írod, hogy nem akarsz erőszakos lenni? Az vagy. Addig írsz neki, amíg ki nem csikarsz belőle egy választ.

Ez egyrészt nem túl vonzó, másrészt tuti, hogy az utolsó idegszálán táncolsz.

De mivel nem azt írtam, hogy persze, nyomulj tovább, ezért ez is felesleges válasz.

2019. okt. 1. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem negatívak a válaszolók, csak külső szemlélő mindig reálisabban látja a helyzeted, és a megfogalmazásod alapján lerí, hogy ez egy oldalú.

Már a kérdésben is: “alig akar velem beszélni”, aztán azt írod ritkán ír pedig nagydumás, és főleg te keresed. Hát nem tudom, én eddig valahogy azt tapasztaltam, hogy aki érdeklődik a másik iránt az megragadja az alkalmat, hogy amikor tudja keresse a másikat, és ha kölcsönös az érdeklődés akkor nem egyoldalú a kezdeményezés. Az pedig, hogy udvarias fiú és válaszol az üzenetre nem jelenti azt, hogy érdeklődik irántad. Szóval ez alapján az látszik, hogy a szikra csak részedről van meg, részéről nincs, hisz akkor nem éreznéd azt, hogy sehova sem halad a dolog.

2019. okt. 1. 10:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy hete írogattok, és te beleszerettél. Ő meg nem mindig válaszol. Olyan, mintha 11 éves lennél, és nem 21.

Mi lenne, ha nem egy nap alatt akarnád megváltani a világot, nem ér rá állandóan, lehet, hogy barátnője van, és nem is vevő az érdeklődésedre. A nyomulásod nem lehet nagyon vonzó.

2019. okt. 1. 11:42
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem akartam túl részletesen írni, de akkor kifejtem jobban :D

Mindig is megvolt köztünk a szikra, személyesen meg pláne. :D De azóta eltelt 5 év úgy, hogy egy szót nem beszéltünk, és volt közben nekem is meg neki is kapcsolata, tehát teljesen baráti köztünk most a beszélgetés.

Ne úgy képzeljétek el, hogy ha kell-ha nem írogatok neki, csak ha megakad a téma akkor én mindig viszem tovább... Nem folyton, csak amennyire kell :D És az még fura, hogy valamiért ő már az első beszélgetésnél leírta nekem, hogy ő sokat csalódott lányokban, és ő soha nem ír senkinek, és elvárja hogy a másik is keresse ne csak ő... Lehet ezzel ültetett bogarat a fülembe, és ezért érzek bátorságot hogy én írjak neki :D

És semmiféle választ nem várok tőle, egyszerűen boldog vagyok ha beszélgethetek vele, jó érezni megint azt a bizsergést, én nekem azóta se múltak el az érzelmeim titkon mindig reménykedtem hogy megkeres engem. Amikor ráírtam az írása alapján nagyon örült nekem, sőt rögtön el is hívott egy eseményre mikor ráírtam, csak én nem tudtam elmenni mert túl későn szólt. Tehát nem annyira egy oldalú a dolog, meg nem tartja annyira a távolságot, csak nem tudom... lehet nem szeret írásban annyira beszélgetni.

Én nem akartam leharapni senki fejét, csak meglepődtem hogy rögtön a negatívat írja mindenki. Persze én is megértem hogy ő nem érzi ugyanazt irántam mint akkor, nem vagyunk egyformák... de túlságosan szeretem ahhoz, hogy a büszkeségem nagyobb legyen, és ne keressem. 100%-osan barátként közeledek felé, nem is akarnám hogy többet gondoljon mert az kicsit sértené a női egómat :D egyszerűen szeretem mint embert, és örülnék ha tartanánk a kapcsolatot, ennyi :)

Vagy ilyen hamar fel kéne adnom?

Mindegy most ti is bogarat ültettetek a fülembe :D de akkor most tényleg nem írok neki, hallgatok rátok. Várom, hogy ő kezdeményezzen...

De hát amúgy meg volt, hogy ő írt rám ha nem volt már téma, de akkor is valamiért olyan szűkszavú volt... lehet én gondolom túl, mert tudom róla hogy a facebook sosem volt az ő világa. Teljesen össze vagyok zavarodva az a baj... túlságosan vártam már ezt a pillanatot, hogy beszéljünk, most meg annyira boldog vagyok hogy tudom hogy jól van, hogy mesél nekem... Áhh. :D Már attól jó kedvem lesz ha meglátom a telefonomon a nevét, hogy jött az értesítés, hogy írt... De próbálom nem beleélni magam... bár lehet már késő xD Nekem tényleg ő eddig a legnagyobb szerelmem, az egyetlen akinek a neve hallatán is megmegdobban a szivem, és mikor először beszéltünk akkor is még a kezeim is remegtek :D nagyon megszerettem.... sajnos. Örülnék ha megint az lenne mint régen :) mert ő is kb ugyanezt érezte irántam. Csak én még akkor túl gyáva voltam beismerni hogy én is ezt érzem. Aztán már túl késő lett, mert elment...

2019. okt. 1. 14:11
 16/18 A kérdező kommentje:

Ha bárki esetleg még olvasná, sikerült! :D

Ő keresett engem, megeredt a nyelve, és már meg is beszéltünk egy találkozót!

Majd' kiugrok a bőrömből!!😄😄

2019. okt. 3. 03:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
És ezért nem aludtál hajnali fél 4-kor? :D Gratulálok. Sok sikert a találkozóhoz.
2019. okt. 3. 09:23
 18/18 A kérdező kommentje:

Igen egesz ejjel fent voltam izgatottsagomban xDD

Koszonom!!!

2019. okt. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!