Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vesztes vagyok mellette. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
12 éve plátói szerelmeben élek. Barátok vagyunk de nem mertem soha kockáztatni a jó viszonyunkat valódi közeledéssel. Olyanok voltunk mint a borsó és a héja, közeliek. Néha csókolóztunk viccböl de nagyon be voltunk rúgva olyankor, tudtam hogy nem gondolta komolyan ö sem. Még "kis felnöttek" voltunk. Nekem elég, ha csak a közelében lehetek. Tudom, hogy nem fog érezni az irányomba soha komolyabban. Az utóbbi idökben viszont nagyon feszengek. Másfelé halad az életünk. Régen én tanítgattam öt, meséltem neki a világról most teljesen legyürt és arrogáns lett. A szakmájának köszönhetöen, amit jól csinál, kinyílt a perspektívája és márcsak a kiindulása gyökerei kapcsolják hozzám. Èn boldog vagyok, hogy sikeres de egyre jobban távolodik. Próbálom a lépést tartani vele de nem megy. Nem leszek soha értelmiségi de legalább hozzá szeretnék szólni a dolgaihoz. Ùgy érzem, hogy lenéz most már. Nem tudom mit tegyek, el vagyok keseredve. Amúgy ö a fiú én egy lány.2019. okt. 1. 03:55
11/13 anonim válasza:
Régen rossz, ha egy kapcsolatban kényszerből kell teljesíteni, hogy a másik elfogadjon, és nem örömforrás még az áldozat is érte. Sosem vonzó - még egy barátságban sem -, ha a másik alacsonyabb rendűnek gondolja magát. Ha azt akarod, hogy önmagadért becsüljön, becsüld meg te is magad. Amibe beletartozik az is, hogy ne hagyd, hogy megalázzon és legyél őszinte.
12/13 anonim válasza:
Nézd, te szerelmes vagy, ő meg nem. Ha ragaszkodsz ehhez, sose lesz vége. És még végig is nézheted, hogy összejön mással.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitok!
2019. okt. 2. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!