Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vesztes vagyok mellette. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
12 éve plátói szerelmeben élek. Barátok vagyunk de nem mertem soha kockáztatni a jó viszonyunkat valódi közeledéssel. Olyanok voltunk mint a borsó és a héja, közeliek. Néha csókolóztunk viccböl de nagyon be voltunk rúgva olyankor, tudtam hogy nem gondolta komolyan ö sem. Még "kis felnöttek" voltunk. Nekem elég, ha csak a közelében lehetek. Tudom, hogy nem fog érezni az irányomba soha komolyabban. Az utóbbi idökben viszont nagyon feszengek. Másfelé halad az életünk. Régen én tanítgattam öt, meséltem neki a világról most teljesen legyürt és arrogáns lett. A szakmájának köszönhetöen, amit jól csinál, kinyílt a perspektívája és márcsak a kiindulása gyökerei kapcsolják hozzám. Èn boldog vagyok, hogy sikeres de egyre jobban távolodik. Próbálom a lépést tartani vele de nem megy. Nem leszek soha értelmiségi de legalább hozzá szeretnék szólni a dolgaihoz. Ùgy érzem, hogy lenéz most már. Nem tudom mit tegyek, el vagyok keseredve. Amúgy ö a fiú én egy lány.
Naponta órákig hallgatok interjúkat, beszélgetéseket a világról több nyelven, ha lehet. Nem tudom magamévá tenni azt a szép beszédet, ami neki már a kisujjában van. írásban megy de ha élöben meg kell nyilatkozni, ö az erösebb.
2019. okt. 1. 03:58
2/13 A kérdező kommentje:
Régen elhívott minden programra magával, ahogy én is öt. Manapság nem. Tudom, hogy már nem felelnék meg azoknak a köröknek amiben mozog.
Amúgy elnézést, nincs meg minden ékezet a billentyüzetemen.
2019. okt. 1. 04:04
3/13 anonim válasza:
Ez a baj,azt hiszed,hogy ő több.Legyen önbizalmad könyörgöm
2019. okt. 1. 04:35
4/13 anonim válasza:
Engedd el, ez a kapcsolat eddig se volt jó neked mert ez téged nem épít hanem lehúz.
Tudom mondani könnyű nekem is kismillió ilyen kapcsolatom volt mindig én szenvedtem mostanra megtanultam, hogy ilyeneket el kell engedni és nem foglalkozni velük. Értékeld magad és ne más legyen mindig a fontosabb saját magadnál mert így csak szenvedni fogsz.
2019. okt. 1. 05:30
5/13 anonim válasza:
Én egy 23 éves lány vagyok, rengeteget tanultam, jól tanultam, folyékonyan beszélek angolul, sokan tartanak csinosnak is, és egy bankban dolgozom.
A párom 24 éves, érettségije sincs, egy gyárban dolgozik, és a kinézete sem az a tipikus "jó pasi".
De imádom, jobban szeretem bárkinél, leírhatatlan mennyire boldog vagyok vele és senki mást nem tudnék elképzelni az életemben....
Nem minden az, hogy kinek mije van, mekkora az intelligencia szintje... Ha belsőleg, mint emberek passzoltok, a többi csak részletkérdés.
2019. okt. 1. 07:05
6/13 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le. De nem könnyü elengedni ennyi idö után.
Èrzem, hogy csak játsza magát, hogy ez igazából nem ö. De ...a mai világ ezt követeli meg, én pedig csak asszisztálni tudok hozzá. Istenem.. bár el tudnám engedni!
2019. okt. 1. 07:49
7/13 anonim válasza:
Majd jön valaki más, aki elfeledteti veled, vagy talán már meg is jött, csak még nem vetted észre. Ne legyen kisebbségi komplexusod! Mert nincs ilyen, h valaki több nálad, valamiben ő a jobb, valamiben te, egyszerűen mások vagytok, van ilyen.
2019. okt. 1. 08:14
8/13 anonim válasza:
Lehet megunta, hogy a pszichológusod. Lehet nem úgy kéne felnőnöd hozzá, hogy magolsz, hanem egy picit magabiztosabb leszel.
2019. okt. 1. 08:14
9/13 anonim válasza:
Amikor már ilyen megfelelési kényszerek kerülnek előtérbe, és ilyen mardosó önértékelési problémák, akkor azt gondolom, hogy az a kapcsolat nem hasznos.
2019. okt. 1. 08:59
10/13 anonim válasza:
Nem vagy vesztes,csak nincs önbizalmad.Ne akard a lépést tartani vele,hanem próbáld meg elfelejteni.Majd találsz egy olyant,akinek megfelelsz úgy ahogy vagy.Menni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!