Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem őt el?
Üzletkötőként kezdett hozzánk járni. Nekem az első pillantásra őszintén megtetszett. Olyan nő volt aki árasztott magából valami különlegeset ami kommunikált a lelkemmel az első masodperctől kezdve. A munka mellett rengeteget beszélgettünk. Jóban lettünk. Azt hittem hogy én is bejövök neki. Olyan jeleket küldött... Aztán mikor elmondtam neki hogy tetszik, akkor hidegen fogadta... Ezt megelőzően elhívtam őt egy találkozóra amire el sem jött és meg sem indokolta. Úgy tett mintha nem történt volna semmi. Igaz csak egy nem tudomot válaszolt arra hogy eljönne e. De én megígértem neki hogy várni fogom....
Teljesen felemésztett ez a vonzalom... Már éjszaka aludni sem bírok. Azt hittem hogy sikerült túllépni rajta, párszor elsírtam itthon magam férfi létemre és könnyebb volt, most mégis ugyanúgy szenvedek. Ő ugyanúgy próbálna jóban lenni velem de nekem ez így nem megy...
Főleg a munka miatt is hogy találkozni és beszélni kell vele....
Nem tudok mit tenni azért hogy ebből legyen vagy kialakuljon valami...
Hogyan tudnám elfelejteni?
Segítsetek
Ismered a személyiség típusokat?
Szangvinikus, kolerikus, melankólikus, flegmatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!