Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt mire véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Multkor megdicsert egy férfi, hogy jól nézek ki, legutóbb pedig flegman köszönt, rám se nézett. Nem ertem ezeket a hangulat ingadozásokat. Lehet nem is jövök be neki.
2019. szept. 27. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Rossz napja van, nekem is egyszer mosolyogva köszön a lány, utána meg csak rámböfög valamit.

Lehet, hogy azt várta hogy te is kezdeményezel beszélgetést, de mivel nem tetted ezért elutasításnak vette és mérges. Na jó ez már kicsit túl van tolva de tényleg lehet. :D

2019. szept. 27. 13:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Dicseret óta nem talalkoztunk, és ha ilyen flegman bőfog és mutatja, hogy nem akar velem szoba állni, a legjobb, ha odébb állok.
2019. szept. 27. 13:21
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
26%

Hadd kérdezzem meg, tőled függetlenül nem lehet rossz kedve?

Aztán az is lehet, hogy csúnya vagy, honnan tudjuk?

Ezer és egy oka lehet, h kinek miért milyen a kedve.

Gondolkozz, gondolkozz.

2019. szept. 27. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
17%
Most nem nézel ki jól. Szerintem csinos vagy...
2019. szept. 27. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Annyira nem erdekled. Akkor biztos jo napja volt, amikor megdicsert.
2019. szept. 27. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlgondolod az első bókját.
2019. szept. 27. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!