Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok ebben segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok ebben segíteni?

Figyelt kérdés

Van egy 5,5 éves kapcsolatom,

Nem vagyunk( házasok)

Abból a kapcsolatból született egy kisfiunk aki 6,5 hónapos.

Mostanában kezdett megromlani vagy is meg punnyadni a kapcsolatunk.....

Ritkán van nemi életünk, ami egy kicsit zavar!

Probáltam vele ezekről a dolgokról beszélni,meghallgat meg minden de nem látom rajt hogy probálna érte tenni

Én nagyon szeretem hisz ő a második felem, nem akarom hogy vége legyen 😫

Csak már lassan 1,5 éve ez megy így

Mikor megtudtam hogy terhes vagyok, nem akartam elvetetni mert mindig is vágytam egy gyermekre, azt hittem hogy a baba meg változtatja az életünket, de nem sok minden változott,

Igaz maradt rajtam egy kis fölösleg de azt is a fejemhez vágja hogy" kövér vagy" "jó lenne ha lefogynál, mert nem tud úgy rám nézni mint egy nőre, nézzek a tükörbeaztan majd rá jövők hogy miről is beszél"

Na ez nagyon de nagyon rosszul esett😥

És valahogy probálom én újra jót tenni neki, hogy elfogadjon olyannak amilyen vagyok....

De kicsit sikertelen.....

Hölgyek aki volt már ilyen helyzetben, vagy épp van ilyen aki ezzel a problémával küzd az kérem írja meg hogy mit csinál(t)

Köszönőm előre is

És a helyesírási hibákért elnézést kérek

2019. szept. 27. 07:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Bunkó volt, de legalább őszinte? Az ember a párjának, akit elvileg szeret, nem mond ilyet ilyen ocsmányul fogalmazva. Lehet ezt normálisan is közölni. Ülj le vele megbeszélni ezeket, bár esélyes hogy felesleges lesz.
2019. szept. 27. 13:37
 12/18 Diazepam ***** válasza:
73%
Az ember a párjának, akit állítólag szeret, nem szül egy gyereket a saját önzősége miatt.
2019. szept. 27. 16:16
 13/18 A kérdező kommentje:

Kikérem magamnak!

Nem vagyok önző világos?

Ha meg ennyire zavar a kérdésem akkor nem kötelező válaszolni!

A másik meg az hogy a gyerekemet nem bántam meg, és mindent meg fogok neki adni.... Ha az Apját nem is de mindent. Ha kell Apja helyett Apja is leszek!

2019. szept. 27. 16:49
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Saját önzősége miatt szült neki gyereket? Mert fegyvert tartott a fejéhez igaz? Csak a nő dolga védekezni? A pasiban nincs annyi hogy drágám, nekem nem kell gyerek és gumit húzok?
2019. szept. 27. 18:00
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

"A másik meg az hogy a gyerekemet nem bántam meg"

Én azért megkérdezném majd a gyereked is, hogy mennyire érzi jól magát a te önző világodban. Ott, ahol nincs apja, nincs egy normális családja, ésatöbbi...

"Ha az Apját nem is de mindent."

Egyik szavad üti a másikat. A gyereknek a boldog gyermekkor a minden. Családban. Apával és anyával boldogan. Ha nincs apja, az egyik legfontosabb támaszát veszed el tőle egy életre.

2019. szept. 27. 18:18
 16/18 anonim ***** válasza:
31%

Én is szándékom nélkül lettem apa, sőt, tulajdonképpen a szakítás határán

Aztán, ahogy nőtt a pocija úgy kezdtem igazán megszerezni.

A csúcs meg a szülőszobában volt.

Az embered a gyerekkel se nagyon foglalkozik, ugye?

A megjegyzése meg bunkó dolog, mindentől függetlenül

2019. szept. 27. 23:01
 17/18 A kérdező kommentje:

Csak tudjátok, itt mindenki annyira tud okoskodni, de azt senki sem tudja hogy ez volt az utolsó esélyem hogy babám legyen???

Na meg az hogy őnzö módon akartam gyereket??

A kicsivel foglalkozik az apukája, csak velem bunkó😣

2019. szept. 28. 10:43
 18/18 anonim ***** válasza:
58%

"Csak tudjátok, itt mindenki annyira tud okoskodni, de azt senki sem tudja hogy ez volt az utolsó esélyem hogy babám legyen???"

Már megint csak TE, TE, és TE. Te akartál gyereket, te gondolod úgy, hogy a baba megváltoztatja az életeteket, stb....

Hol van itt a baba? Azt ki nézi, hogy neki jó legyen?

TE gyereket akartál, hát megkaptad. Mindegy, hogy kitől van, de van, és ez a lényeg, mert TE így akartad.

Szerinted ez tényleg rendben van így?

2019. szept. 28. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!