Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Romantikus vagy nyálas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus vagy nyálas?

Figyelt kérdés
A kád széle gyertyákkal körbe van rakva, a villany leoltva és egymáshoz bújva fürdés. Ez kinek számít nyálasnak és kinek nem?

2019. szept. 26. 18:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#9 Add már fel hallod xD

Mindenki látja itt gyik-on, h egy nőgyülölö kamu maszkot viselsz és epedsz a nőkért.. engem az érdekel, h ezzel kinek és mit akarsz bizonyitani??

2019. szept. 26. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A nőgyűlölők azért nőgyűlölők, mert egy nő sem választja őket. A szexhiány meg csak szorzó tényező.

A kérdésre viszont nincs objektív válasz.

2019. szept. 26. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem cuki ötlet. Én nem tartom nyálasnak, vagy igazából nem is tudom , mit gondoljak róla, lehet, hogy nyálas, de nekem akkor így is tetszene, hogy nyálas.

Szóval szerintem mindenképpen jó ötlet. Van az a csöpögősen romantikus kategória, valakinél bejöhet, valakinek meg lehet, hogy pl túl sok. Te ismered a barátnődet, ha úgy érzed, vevő lenne rá, akkor az tök jó; de szerintem mondjuk egy olyan, aki alapból nem annyira romantikus fajta, lehet , hogy még ő is örülhetne neki. Szóval szerintem alapból nagyon jó ötlet. Plusz, csak nem fog megsértődni rajta:)

2019. szept. 26. 22:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és csak véleménykutatás:)
2019. szept. 27. 01:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Romantikus számomra az, ami nekem szól. Nyálas az, ami klisé, romantikusnak van erőltetve.

Romantikus pl. ha süt nekem kakaós palacsintát, és kirak belőle valami vicceset, nekem az bejön. Nyálas pl. ez a kádas dolog, vagy a szerenád, mert azok ilyen ötlettelen dolgok, nem személyre szabottak. Ettől függetlenül van olyan, akinek bejöhet.

2019. szept. 27. 05:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok.

Meg hát be-kilépni a kádból a gyertyák fölött.,.

és hogy lehet összebújni??

2019. szept. 27. 22:48
 17/17 anonim ***** válasza:
72%
Tudatalatt a nők is vágynak a romantikát bzonyosfokig de a dolby sztereo type elég nagy falat emel az áhított nő es a kád közé...
2019. dec. 29. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!