Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Romantikus vagy nyálas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus vagy nyálas?

Figyelt kérdés
A kád széle gyertyákkal körbe van rakva, a villany leoltva és egymáshoz bújva fürdés. Ez kinek számít nyálasnak és kinek nem?

2019. szept. 26. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
Számomra a kapcsolat elején romantikus, amikor fülig szerelmes vagyok lila köddel a szemem előtt. Több év házasság után viszont nyálasnak tartanám. Személyes vélemény, magamról beszélek, nem általánosságban.
2019. szept. 26. 18:25
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Ez inkább tűzveszélyes :)
2019. szept. 26. 18:31
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Nő vagyok, nekem ez egy snassz, nyálas klisé. Mondjuk én minden ilyen tipikusan romantikusnak gondolt klisétől rosszul vagyok. A teljesen személyre szabott, igazi figyelmességet tartom romanitkusnak, nem az ilyen elcsépelt dolgokat.
2019. szept. 26. 18:48
 4/17 A kérdező kommentje:

Az én véleményem szerint nyálas.

Egy csávóval beszeltem és azon kapta fel a vizet, hogy azt mondtam neki, hogy ez nyálas. És elkezdi hogy gyerekes vagyok mert nem tudom felfogni milyen ez és... De olyan jóízűt nevettem, hogy muszáj volt még húznom az agyát. Nem birta elviselni a véleménykülönbséget.

2019. szept. 26. 18:52
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nincs ezzel baj.
2019. szept. 26. 19:10
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Az első ami eszembe jut az inkább az, hogy kényelmetlen.
2019. szept. 26. 19:14
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem mondom,hogy nyálas,de én nem szeretem az ilyesmit.
2019. szept. 26. 19:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A strandon szeretek inkább nyakig elmerülni a vízben, otthon inkább zuhanyozni szeretek.

Számomra nem praktikus ez a fürdőszobai gyertyázás. Nem tartom nyálasnak.

2019. szept. 26. 19:36
 9/17 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
11%

#2: Hogyhogy? Meggyullad a víz?

Egyébként a kérdésre a válasz, bizony lvl 9999 nyálas. Megdöngetni őket, oszt' kihajítani. Ezeknek romantika?

2019. szept. 26. 19:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon örülnék ha a párom ilyet csinálna, én inkább aranyosnak tartanám. Még azt se tartanám túlzásnak ha a vízben is rózsaszirom lenne.

Csak egyedül amiatt félnék hogy a hosszú hajam meggyullad. Szóval emiatt tűzveszélyes, kedves utolsó.

2019. szept. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!