Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus vagy nyálas?
Az én véleményem szerint nyálas.
Egy csávóval beszeltem és azon kapta fel a vizet, hogy azt mondtam neki, hogy ez nyálas. És elkezdi hogy gyerekes vagyok mert nem tudom felfogni milyen ez és... De olyan jóízűt nevettem, hogy muszáj volt még húznom az agyát. Nem birta elviselni a véleménykülönbséget.
A strandon szeretek inkább nyakig elmerülni a vízben, otthon inkább zuhanyozni szeretek.
Számomra nem praktikus ez a fürdőszobai gyertyázás. Nem tartom nyálasnak.
#2: Hogyhogy? Meggyullad a víz?
Egyébként a kérdésre a válasz, bizony lvl 9999 nyálas. Megdöngetni őket, oszt' kihajítani. Ezeknek romantika?
Én nagyon örülnék ha a párom ilyet csinálna, én inkább aranyosnak tartanám. Még azt se tartanám túlzásnak ha a vízben is rózsaszirom lenne.
Csak egyedül amiatt félnék hogy a hosszú hajam meggyullad. Szóval emiatt tűzveszélyes, kedves utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!