Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjuk valakiről, hogy ő a nagy Ő?
Figyelt kérdés
2019. szept. 20. 23:16
1/12 anonim válasza:
A nagy Ö és a nagy P között áll a sorban.
(Ui: Amúgy nem is létezik ilyen, hogy "nagy Ő", ez egy idill, egy ábránd)
2/12 anonim válasza:
amikor 10 év távlatából is szorítást érzel a mellkasodban, heves szívdobogást, gombócot a torkodban, remegő térdekkel nézed ŐT.
ha viszonzott, azt nem tudom milyen :/
4/12 anonim válasza:
Én szeretném azt hinni, hogy ezt érezni lehet. Nem az első találkozás után persze, hanem x év együtt töltött idő után, ami alatt a 2 ember megismeri egymást.
5/12 anonim válasza:
Nincs olyan.
Vagy több is van.
Olyan van, hogy passzoltok, működik a kémia és jól funkcionáltok együtt párként.
Ezt keresd ne a nagy ő-t.
6/12 anonim válasza:
Az első randinkon tudtam, hogy ő lesz a férjem és hogy szeretnék neki szülni egy rakás gyereket. Így is lett. 😊
7/12 anonim válasza:
Mo.-n létezik-e a nagy Ő, ha mondjuk két hónap, vagy 2 év múlva rendszerint válás lesz a kapcsolat eredménye?
8/12 anonim válasza:
31 éves voltam amikor megláttam a mostani párom és az első gondolatom hogy ő vele leszek együtt és lesznek gyermekeim. Elhessegettem a gondolatomat egyből és mondtam is magamban hogy teljesen hülye vagyok. Ez nem első látásra szerelem volt inkább mintha tudtam volna.Végül tényleg ő lett az, azóta lett 2 szép gyermekünk. Mindenki másképp ismeri fel végűl vagy bevállik vagy nem!
9/12 anonim válasza:
A szerelmen kívül kell, h azt érezd: Tőle akarsz gyermeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!