Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hagy itthon betegen ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagy itthon betegen ha szeret? Miért fontosabbak a haverjai?

Figyelt kérdés
Írnak neki és mindjárt ugrik lehet az este 8 óra is mindjárt ugrik nekik. Most is lázas vagyok fáj a torkom és csak úgy lelep hogy majd jövök valamikor puszi.. Nekem ez olyan rosszul esik hogy sírni lenne kedvem. Nincs nekem azzal bajom ha találkozik a haverjaival de ne ilyenkor mikor szükségem lenne rá
2019. szept. 12. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Te vagy az aki előző éjszaka fuldoklott, utána pedig hisztériás rohamot kapott hogy a pasija nem ugrált körülötte?
2019. szept. 13. 01:20
 12/13 anonim ***** válasza:
59%

Én csak akkor akadnék ki, ha két egészséges gyerekkel hagyna itthon, miközben én 40fokis lázzal haldoklok. Ezen kívül semmi okom az ágyamhoz láncolni.

Ha van itthon gyógyszer, tea, arra megy amerre szeretne, úgyis alszom

2019. szept. 13. 08:06
 13/13 anonim ***** válasza:
33%
Nemreg voltam beteg. Virus, a hasmeneses verzio. Haldokoltam. 😀 A ferjemnek meetingje volt egesz szombaton. Annyit mondtam neki reggel hogy kicsit rossz hogy ennyire fontos ez a meeting. Hozzon gyogyszert. Delelott rosszabb lett, kezdtem megijedni, felhivtam, sirtam. De nem tudott jönni mert meg volt prezentacioja. Megertettem hogy segiteni ugyse tudna es lenyugodtam. Hazajött delutan, hozott gyogyszert meg teakat. Masnap kicsit apolgatott, levest fozott. Az jol esett. De kifejezetten sose kernem hogy miattam itthon maradjon ha en beteg vagyok.
2019. szept. 15. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!