Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után illik itthon bemutatni?
Hát mi pénteken elmentünk moziba, majd a következő hét péntekén átjött. Akkor be is mutatkozott. 4 év 4 hónapos a kapcsolat jelenleg. Akkor én majdnem 16 voltam, ő meg 17 és előtte nem jártunk senkivel.
19L
A páromat 3 hónap együtt járás után vittem haza először (210km-re van a szülővárosom attól a várostól, ahol jelenleg élünk), ekkor már 1 hónapja együtt éltünk. A párom pedig 4,5 hónap után vitt el a családjához. :)
Nekem ez pont így volt ideális, ugyanis korábban voltak rossz tapasztalataim ilyen téren...
27/N és 25/F
Én annó elég szar helyzetben voltam ilyen szempontból, mert távkapcsolatban voltunk és mivel a találkozóknál hosszabb időt akartunk együtt tölteni így maradt az egymásnál alvás az elejétől kezdve, csakhogy mivel nem ismertek a szülei, nem akarták elengedni hozzám, szóval 1 héttel azután, hogy megismertem és összejöttünk már be is voltam mutatva, miszerint "látjátok itt alszik nálunk a srác, akit igazán én sem ismerek, de fogadjátok el".
Ez kicsit korai volt, többi esetben 1-2 hónap, komolyságtól függően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!