Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lett a barátnőmnek miért nem mond el soha semmit? Eddig nem csinálta ezt.
Figyelt kérdés
Egesznap egy szót nem szól csak van magának csendben ha kérdezek valamit arra válaszol és ennyi. Miért nem beszél? Barátnőjét kérdeztem azt mondta vele sem beszélget és alig ír vissza neki pár szót néha.2019. szept. 10. 17:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd most egy kicsit, ne faggasd, hadd főjön a levében. Esetleg kényeztesd el egy kicsit, masszírozd meg, vidd el valami szép helyre vagy ahol először randiztatok mondjuk, fagyizzatok egyet, járj a kedvében. Aztán idővel úgyis kiböki hogy mi bántja.
3/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fszba. Majd egyszer csak kiböki mi a világfájdalma. Felnőtt ember feltételezem, ha nem tud normálisan beszélni a pàrjàval a gondjáról, akkor ne törd magad. Ha nem foglalkozol vele, előbb utóbb kinyögi.
Tudod néma gyereknek...
4/8 anonim válasza:
2-es nem kell mindjárt megcsalásra gondolni. Nekem is vannak olyan napjaim, amikor csak "kummogatok" és aki ismer, az tudja, hogy ilyenkor hogyan kezeljen. Nem kell bolhából elefánt.
5/8 anonim válasza:
Szomorú hogy elkezdődött az iskola, és már nem nyaralhat.
Csinálj neki desszertet, és mondd meg neki hogy kitartás mindjárt itt az őszi szünet.
6/8 anonim válasza:
Lehet más pasi, depresszió, szimplán nehezebb napok. Kicsit hagyd magára most!
7/8 Hamvas rétihéja válasza:
Terhes... És nem veled
8/8 anonim válasza:
Ha ez hirtelen jött és nem 1-2 napja tart, hanem hosszabb ideje, akkor szerintem 95% hogy pasija van. Vagy már meg is dugták,vagy csak fogják. Bűntudata van. Szép nyugodtan kezdj el figyelgetni a dolgokra, rakd össze a mozaikot. Kérdezgetni felesleges, mert soha nem fogják elmondani az igazat. Az igazat csak akkor tudod meg, ha kideríted. Szerintem nem tudja hogyan oldja meg a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!