Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Szerintetek mit várhatok tőle???

Másfél éve vagyunk együtt, 29 éves. Kedves, odaadó, állandóan cirógat, puszilgat, ölelget, érezteti a szeretetét. Közös pogramokat szervezünk majdnem heti rendszerességgel. Türelmes, mindig higgadt marad, sose emeli fel a hangját. Mindig tudja, h mit mondjon ahhoz, h megnyugtasson. Minden reggel ír, ha felébredt, ír ha végez a munkában és akkor is, ha hazaér, akkor is, ha lefekszik aludni. Heti 2-3 alkalommal talizunk, de max heti 1 egész napot töltünk el együtt, a többi nap igazából csak együtt avós, vagyis szexelős. Van szuper, jól fizető biztos munkája, de még a szüleivel él. Azt sem tudom, h hol lakik, sose jártam nála. Nem akar bemutatni a családjának és elköltözni sem az egyébként üresen álló házukba, mert így kényelmesebb. Én több időt szeretnék vele tölteni, de ő azt mondja, h pihenni szeretne és kell neki az "én idő"

Nem értem, h miért húz ilyen éles határt közém és a családja közé. Kicsit úgy érzem, h egy helyben toporgunk. Azt hittem, h ő az igazi, minden szempontból tökéletes, de kicsit úgy érzem, h egy nagy gyerek, aki nem akar leválni a szüleitől. Vagy én vagyok türelmetlen? Sokat várnék tőle?

2019. szept. 8. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jesszus , nem látod hogy ettől több nem lesz?

Egyébként azon sem lepődnék meg ha a többi napokon lenne egy másik barátnő, akinél eljátsza ugyanezt...

Szerintem alap hogy ha szeretek valakit akkor minél többet vele akarok lenni, tehát mielőbb összeköltözni saját lakásba!

Minden más csak időhúzás...

F36

2019. szept. 8. 21:58
 12/12 Rockarc ***** válasza:

Kozel 30 evesen masfel ev utan igenis lehetnek elvarasaid. A problema inkabb ott van, hogy o egyaltalan nem akar semmiben egyuttmukodni. Se felvallalni, se elkotelezodni, se kozos jovokepet kialakitani. Te kifogtal egy a "ma"-nak elo ferfit. Nincs holnap. A minden jo, az kb arra volantkozik, hogy minden jo kiveve ezeket. Pedig ezek dolgok nem ugy, mint az, hogy leviszi-e a szemetet, ha megkered ra. Erdekes, hogy ekkora toleranciaval kezeled, masnal ez siman valook lenne.

43F

2019. szept. 8. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!