Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érzelmek nélküli csókolózás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmek nélküli csókolózás?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy valaki valós érzelmek nélkül is tud csókolózni?
2019. szept. 8. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nem. Alapból elég ízléstelen dolog a csókolózás, egyedül az érzelmek menthetik jóra.
2019. szept. 8. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Szex az simán, na de érzelem nélkül csókolózni????????
2019. szept. 8. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, létezik. -Nekem volt ilyen, bár azt hozzá kell tenni, hogy szimpatikus lánnyal történt aki tetszett. Olyan egyébként tényleg nincs, hogy érzelmek/szimpátia/vonzalom nélkül jó legyen.

Mellesleg csókolózni nagyon jó dolog, ha van kivel és szereted azt a személyt.

2019. szept. 8. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Nekem az nem megy, csak olyannal csókolóztam, akivel kapcsolatban voltam. Nálam ez másképp nem megy csak, ha érzek valaki iránt, nálam sokkal intimebb dolognak számít, mintha csak simán megdugnék valakit... Viszont a szex része már nem ilyen nálam ott mehet idegennel az sem baj .
2019. szept. 8. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy létezik.
2019. szept. 8. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Létezik, mindenki más. Dugni is tudnak úgy, meg kapcsolatban lenni is.
2019. szept. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!