Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most lettem egyetemista és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lettem egyetemista és van egy évfolyamtársam. Rengeteg szép lány van ott de ő a legszebb csak van barátja. Már beszélgettünk, ismerkedtünk kicsit, én tényleg komoly kapcsolatot szeretnék vele. Szóval érdemes-e szerintetek megpróbálni?

Figyelt kérdés
lány,barátja van,esélyem,

2019. szept. 6. 18:56
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Utolsó. Semmi de nem is az a lényeg,csak annyi hogy megpróbálhassak vele egy kapcsolatot.
2019. szept. 7. 20:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd semmi értelme
2019. szept. 7. 21:18
 23/25 anonim ***** válasza:
89%

Beszélgess vele, ha látod, hogy szar a kapcsolata, az alapján, ahogy beszél róla, akkor próbáld meg, miért ne? Ha boldog a kapcsolatában, úgysem fog félrelépni.

Mielőtt valaki fanyalogna: én nem szívesen lennék együtt olyan nővel, aki számára nem én vagyok a legideálisabb férfi. Ha mással szívesebben lenne együtt, arra van az ajtó.

2019. szept. 7. 21:21
 24/25 anonim ***** válasza:
73%
Remélem a párja kiklopfol mint a rántott húst!
2019. szept. 9. 12:30
 25/25 anonim ***** válasza:
87%

#2. Valaszado aki kielemezte ezt azt kifelejtetted hogy sokszor azert van baratja minden nonek mert mondani kell valamit hogy LEKOPJON AZ ILLETO........

Szerintem ebbol pofara eses lesz es ne lepodj meg rajta ha a csaj az ego novelese utan nem megy el Veled randizni de Te ezt is felreertelmezed es minden no bunko k@@rva lesz a szemedbe, meg minden ilyen nonek f@@szfej palija van mert jol pofan ver mert eroszakosan nyomulsz a csajara......

2019. szept. 9. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!