Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most lettem egyetemista és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lettem egyetemista és van egy évfolyamtársam. Rengeteg szép lány van ott de ő a legszebb csak van barátja. Már beszélgettünk, ismerkedtünk kicsit, én tényleg komoly kapcsolatot szeretnék vele. Szóval érdemes-e szerintetek megpróbálni?

Figyelt kérdés
lány,barátja van,esélyem,

2019. szept. 6. 18:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Hagyd őket békén ha már értelmiséginek készülsz akkor legyél normális és ne forgasd fel mások életét
2019. szept. 6. 19:37
 12/25 anonim ***** válasza:
37%
Van barátja egy egyetemista csajnak? Nahát! Mondok valamit: az összegnek van... nem csupán a legszimpibbnek hanem azoknak is akikre nem gerjedsz. Sokáig én benyeltem ezt a “kapcsolatban lévőt hagyd” szöveget és jópár éves lemaradásba kerültem. Én is a huszonéves szűzek közé tartoztam mert nem csalás nem ámítás, szingli szexi lányok nem kerültek az utamba. Aztán rájöttem hogy lám kb mindenki bort iszik vizet prédikál tehát azt helyeztem előtérbe ami az én érdekem. Nincs jegygyűrű akkor nincs akadály (és még így is a tisztességesebbek közé tartozom)
2019. szept. 6. 19:44
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
....Szóval az összesnek van párja
2019. szept. 6. 19:46
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Na ezért tart ott a világ ahol.. mert a ilyen bunkók akik nem tudnak számolni belevájják magukat egy kapcsolatba és tönkre teszik azt. Köcsög vagy kérdező nagyon! Remélem te is vissza kapod!
2019. szept. 6. 20:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Igazából,ha a csaj vevő rá,tökéletesen meg is érdemlitek egymást...próbáld meg,max rosszul sül el. De amúgy én nem lennék nyugodtan olyan mellett később,aki a párja mellett ismerkedett/randizott velem..
2019. szept. 6. 20:07
 16/25 anonim ***** válasza:
66%

12-es ha nincs jegygyűrű nincs akadály.

Ha a párodra nyomulna más gondolom te se örülnél neki

2019. szept. 6. 20:21
 17/25 A kérdező kommentje:
Amúgy igaz kb mindnek van barátja. Szóval ha bejön miért ne próbálkozhatnék meg nála?
2019. szept. 7. 16:00
 18/25 anonim ***** válasza:
86%
Mert van barátja ezért ne próbálkoz nála
2019. szept. 7. 16:36
 19/25 A kérdező kommentje:
és akkor mivan,vele fog élete végéig lenni vagy mi? xd
2019. szept. 7. 19:30
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező ha veled lenne mi arra a garancia hogy életed végéig veled marad?
2019. szept. 7. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!