Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex függőség ha mindennap van kedvem szexelni? Mindig nagyon kívánom nem bírok ki 1 napot sem nélküle
Figyelt kérdés
Barátom beszélt velem ma erről hogy mi bajom miért akarom mindig ennyire én nem voltam ilyen mikor meg ismert.
Én nem tudok mit csinálni tényleg nagyon kívánom kb egesznap
Ha 1 nap valami miatt nem lehet akkor ideges vagyok össze veszek mindenkivel de én erről nem tehetek. És nem értem miért van ez
5 éve vagyunk együtt
24 éves vagyok ő 26
2019. szept. 4. 20:16
11/14 anonim válasza:
Ha nagyon hirtelen változás, megeshet, hogy hormonális háttere van. De lehet pszichológiai is, ha mondjuk ez az egyetlen alkalom a napban, mikor barátod figyel rád.
13/14 anonim válasza:
Szerintem ez természetes, egeszseges. Én is igy vagyok a parommal
22L
14/14 anonim válasza:
A jegyzőnél sorbaállás a random támogatásokért nem számít munkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!