Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, ha egy ferfi csak flörtöl, de nem vallszerelmet, nem hiv talira?
Ilyenkor a gyakorin azt mondjak , hogy lepj te , mint nö , de a baratnöim akik ezt tették , mindig megbánták , mert a pasi vegul semmi konkretat nem akart
Miert kötekedik , bókol , mosolyog , szemezik egy pasi , es minden gesztusa, testbeszed arról árulkodik , hogy bejössz neki , rajongvanéz , keresi a társaságom es ez hónapok òta megy . Vannak napok mikor huvös , utana megint nyomul
Nehez kiigazodni rajta, biztat hogy smsezzek neki barmi kerdesem van munkaval kapcsolatosan , mert ram mindig van ideje . Altalaban valaszol az sms re , de van amikornem . Olyankor nem sms ezek többet , akkor megint biztat , hogy irjak , miert nem irok .....
ez csak jatek szamara?
Szórakozik azon hogy latja hogy nekem bejön , es zavarban vagyok ?
Vagy jön es folyton fogja a vallam, karom, es ölelget .
Ha meg melle allok a kaveautomatanal megkerdi hogy nem allok túl közel ? Elszegyellem magam
Egyszer en fogtam meg a derekat , felbatorodva mert ö sokszorölelt meg , akkor meg visszautasitó volt szinte , hogy a jaj a háját ne fogjam meg
Tehat ha ö ölel közeledik ok , ha en akkor pontratesz
Valakinek az se párkapcsolat, ha dugnak.
A helyedben megkérdezném, mikor fog már elhívni randira.
A reakciójától függően megmondanám, hogy ez nekem már szerelmi kommunikáció, amit csinál és hagyja abba, vagy legyen a kedvesed.
Öleléstesztet is megpróbálhatod!
Ha vonzózik hozzád, akkor összeér a csípőtök. Ha nem, akkor eltarta a csípőjét tőled.
Írod, hogy átkaroltad, és elhúzódott. Megvolt a teszt.
Csak legyezi a hiúságát, hogy bejön neked, azért keres, hogy a te rajongásodban fürdőzzön, de ennyi.
Egy pasi akkor ilyen, mikor kedvel, de nem gondol elég jó nőnek, hogy ebből több legyen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!