Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire kell szép legyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell szép legyen a lány, hogy jólessen a tudat, hogy flörtöl veled?

Figyelt kérdés

Tehat ha olyan lany flörtöl veled , akivel nem lehet kapcsolatod , mert nem hozzádvaló , se mint háttér , se más szempont , de feldob valahol , hogy bejössz egy nönek ?

Vagy a hóditás jólesik , bárhogy ?

Én nem hiszem , hogy jólesik ha olyan csaj flörtöl veled , akit visszataszitónak találsz?

2019. aug. 23. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem bukom a többség által szépnek tartott nőkre. Azokra bukom, akik tök átlag kinézetűek, de hihetetlen bájos, szexi a kisugárzásuk. Igen, képzeld volt már, hogy fogszabival rendelkező, szemüveges nő flörtölt velem. Menten erekcióm támadt. 😁
2019. aug. 23. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem fontos hogy szép legyen én se vagyok az. Jobban is szeretem ha hasonló szinten van velem, tehát röviden, az ördögnél egy fokkal szebb legyen, amolyan farkasemberhez méltó.
2019. aug. 23. 22:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Kérdés az , hogy kivel dob fel a flört ? Mert ha lenézel egy nöt , vagy nem jön be mint nö , az nem dob fel szerintem
2019. aug. 23. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nékem nem a szépség az elsődleges, a belső sokkalta fontosabb!
2019. aug. 23. 22:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Jól van most jön ezer válasz , hogy a kulsö nem szamit , stb , kérem aki nem érti a kérdést , ne válaszoljon es fökent ne irja ugyanazt , mint az elözöek
2019. aug. 23. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akár hiszitek akár nem, én annak is örülnék, ha egy olyan srác flörtölne velem, aki nem jön be. N
2019. aug. 23. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A flört azt jó. Önbizalmat ad és elszórakoztat. Szeretek bókolni és szeretem ha bókolnak.
2019. aug. 24. 00:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdés az, hogy milyen az illető összessége. Volt már olyan, hogy kisebbségi csajok próbálkoztak be buszállomáson, elég parasztos módon. Hát, nem jött be a dolog...

Viszont egy boltban egy nálam jóval idősebb, magát viszonylag jól tartó nő is flörtölt velem rendszeresen. Nem jött be nekem, nem volt az esetem, viszont tőle jól esett, mert normálisan csinálta.

2019. aug. 24. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!