Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elerni ujra a csokolozast?
Figyelt kérdés
Lassan 4 honapja leszunk egyutt es volt 5parom eddig abbol ilyen hamar egyikben sem lett vege a csokolozasnak, olyan egy ev utan csitult volt aki csak szexnel volt hajlando pl. Nagyon szeretem a mostani parom es komolyan gondolom vele de nagyon jo volt az elso par nap nagyon sok volt es hosszu is volt az igazi nyelves csok.. De 2 honapja legalabbis nincs, sok szajra puszit, homlok puszit kapok stb de nyelveset ugy kell lopnom az is 2 3 mp s.. Es eddig azt mondtak jol csokolok es nem en kerdeztem hanem maguktól mondtak, es mar probaltam ezt megbeszelni de zokon vette a parom, nem akarom hogy ez feszko legyen de ez nekem nagyon hianyzik es szuksegem van ra es nem mastol hanem tole akarom ezt is mondtam :( szex teren is kb en kezdemenyezek jo mondjuk en ha tehetnem minden nap es vagy 2 3 x is kepes lennek mer nekem ilyen a libidom, de neki nem szerintem es meg ezt ebbol egy aranykozeput jo lenne mer lelkileg nagyon jo meg minden. Mit tegyek, hogy ne legyen konfliktus ebbol?#Hianyzikanyelvescsok #kevesebbszex #aranykozeput
2019. aug. 29. 02:31
1/6 A kérdező kommentje:
Igaz nem tettem hozza amiota egyutt vagyunk parom cegenel szezon van es alig kap 1-1 nap pihenot es a szemein tenyleg latszik hogy faradt szoval a szex reszt megertem nala teljesen igy :)
2019. aug. 29. 02:49
2/6 anonim válasza:
Nem büdös a szád? Milyenek a fogaid? Lehet, hogy azért nem akarnak veled csókolózni, mert büdös a pofád.
3/6 anonim válasza:
Az íràsodból nem derült ki, hogy fiú vagy vagy làny?
Mivel csak " pàrom" at emlegetsz
Nem mindenki szeret csókolózni amúgy
Az ismerkedés elejèn sűrűbb szokott lenni, aztàn csitul
Akkor jobb ha meg sem tudod mi lesz majd 20 èv hàzassàg utàn
4/6 anonim válasza:
Nem mindenki szeret csókolózni.Például és se.
5/6 anonim válasza:
Mert a nyelves csókkal majdhogynem együtt jár a szex is, merthogy a fiúk "pajkosak" lesznek tőle...
Ha te vagy a fiú, talán azért nincs szex, mert a barátnődnek épp nincs kedve, és inkább nem akarja beindítani a fantáziádat, ha te vagy a lány, akkor meg a pasidnak nincs kedve hozzá, és inkább nem húzza fel saját magát.
6/6 anonim válasza:
Ez elég lelombozó, főleg a libidó ilyen nagy eltérése..
Biztosan ő az igazi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!