Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tapasztaltabb férfiak ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltabb férfiak ti bajlódnátok még egy fiatal szűz lány tanítgatásával vagy inkább hozzátok hasonlóan tapasztalt lánnyal jönnétek össze?

Figyelt kérdés

Ha minden másban hasonlóak. Tapasztalt alatt párkapcsolatban szexualitásban tapasztalatra értem.

Tényleg nem vagyok normális ha én nem bajlódnák egy ilyen lánnyal?

2019. aug. 28. 12:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
Normális vagy. Kevés pasi ért szűz lányokhoz. A legtöbb elakad ott, hogy szűz= jó szűk.
2019. aug. 28. 12:56
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy a szűz csaj is normálid. Én se akartam anno buliban vagy ilyen helyen elveszíteni.
2019. aug. 28. 12:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze , minden nőért érdemes. De ha neked nem ér ennyit akkor passzold.
2019. aug. 28. 13:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez bajlódás, akkor mi értelme lenne?

Csak akkor érdemes belefektetni energiát, ha a segítségemmel közös élményként, lelkesen fejlődne, akkor viszont ez nem teher, bajlódás, hanem egy örömteli folyamat, aminek van értelme!

2019. aug. 28. 14:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Visszagondolva, velem nem kellett "bajlódni".
2019. aug. 28. 14:48
 16/22 Lazy Lover ***** válasza:
100%
A 8 jól le írta de sok férfi szereti tanítgatni a csajokat csak az a baj hogy utána mással is ki akarja próbálni
2019. aug. 28. 14:53
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
Csak a személyiség számít.
2019. aug. 28. 15:00
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

A szűz lánnyal nem az a baj, hogy tapasztalatlan, hanem az, hogy nem VÁLASZTOTT engem, hanem elfogadott. Választani, csak több opcióból lehet, ő pedig nem azért van velem, mert én vagyok a legjobb, hanem mert ezt dobta a gép. A szexben sincs viszonyítási alapja, így nem tudja kellően értékelni, amit tőlem kap.

Ezzel természetesen nem osztályozni (főleg nem letenni) akarom a szűz lányokat. Nem vagyunk egyformák. Rengeteg pasi van, aki fél karját adná, ha ő vezethetne be egy elsőbálos leánykát az érzékek birodalmába. Ennek is megvan a maga szépsége, csak az én becsvágyam kíván többet.

2019. aug. 28. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, a szép és normális szűz lányok nagyon is válogathatnak, és tapasztalataim szerint meg is teszik.
2019. aug. 28. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
De mire kell "tanítani"? Egy új kapcsolatban is mindig bele kell rázódni a szexbe.
2019. aug. 28. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!