Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb férfiak ti bajlódnátok még egy fiatal szűz lány tanítgatásával vagy inkább hozzátok hasonlóan tapasztalt lánnyal jönnétek össze?
Ha minden másban hasonlóak. Tapasztalt alatt párkapcsolatban szexualitásban tapasztalatra értem.
Tényleg nem vagyok normális ha én nem bajlódnák egy ilyen lánnyal?
Ha ez bajlódás, akkor mi értelme lenne?
Csak akkor érdemes belefektetni energiát, ha a segítségemmel közös élményként, lelkesen fejlődne, akkor viszont ez nem teher, bajlódás, hanem egy örömteli folyamat, aminek van értelme!
A szűz lánnyal nem az a baj, hogy tapasztalatlan, hanem az, hogy nem VÁLASZTOTT engem, hanem elfogadott. Választani, csak több opcióból lehet, ő pedig nem azért van velem, mert én vagyok a legjobb, hanem mert ezt dobta a gép. A szexben sincs viszonyítási alapja, így nem tudja kellően értékelni, amit tőlem kap.
Ezzel természetesen nem osztályozni (főleg nem letenni) akarom a szűz lányokat. Nem vagyunk egyformák. Rengeteg pasi van, aki fél karját adná, ha ő vezethetne be egy elsőbálos leánykát az érzékek birodalmába. Ennek is megvan a maga szépsége, csak az én becsvágyam kíván többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!