Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok, Nők, Asszonyok! Hogy esne ez nektek?
Figyelt kérdés
"Te vagy az a nő, akit feleségül ennék és, akitől gyereket akarnék!"
Please, kort is.
2019. aug. 27. 22:05
11/18 anonim válasza:
Jaj :( tudom hogy ezt sok srác jó ötletnek tartja, nekem konkrétan egy hét után írt a srác hasonlót egy jobb megnyilvánulásomra, és bár tudom h csak poenkodott, nekem ez nem volt az. :/ Ez nem vicces, nem jópofa, nem aranyos nekem, hanem frusztráló és ijesztő. :/
14/18 anonim válasza:
A házasságot elavult, felesleges dolognak gondolom, gyereket meg soha nem akarok tehát én is menekülnék.
15/18 anonim válasza:
Azért attól függ, mikor mondja. Ha még az ismerkedés kezdetén, az tényleg ijesztő. Ha már azért együtt vannak jó ideje, ismerik egymást, megbeszélték a jövőbeni terveiket, akkor ez szerintem jó dolog (már amennyiben egyezik mindkettejük terveivel), ebben az esetben gondolom a legtöbbeknek jól esne. Nekem mondott már ilyet a párom. El is vett feleségül, és gyereket is vállaltunk. Nyilván mondani könnyű, meg is kell valósítani, a tényleges esküvő meg a tényleges pozitív terhességi teszt valahogy jobban esett, mint ezek a nagy szavak, amik üresek lettek volna valódi cselekvés nélkül.
16/18 anonim válasza:
Ha te mondanád nekem, akkor felképeénélek. Ha a párom, akkor tudnám hogy csak poénkodik, mivel tudja hogy nem akarok gyereket.
19L
17/18 anonim válasza:
Ha a párom mondaná, akivel évek óta együtt vagyunk, akkor örülnék. Ha a random, ismeretlen, buszmegállóban rám nyomuló csávó, akkor nem annyira, inkább megvárnám a következő buszt.
18/18 anonim válasza:
Ezzel szépen befejeznénk az ismerkedést, ugyanis teljes mértékben kizárt, hogy valaha gyereket vállaljak. 30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!