Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettél valakit annyira hogy annyira hianyzott hogy remegve sírtál ha nem találkoztatok?
Vagyis te vagy a férfi???
Akkor még gázabb! :D
Azt hittem a buta pitsa vagy ....
...te pasi vagy?
(kérlek mondd, hogy leszbikus...!)
Remegve sírsz a lány után?
Oké, jó dolog ha egy pasi érzelmes, de ez még egy lánytól is nagyon gáz.
Ha majd úgy alakul, hogy egy kis ideig nem láthatjátok egymást, akkor habzó szájjal fogtok rángatózni a padlón?
Innentől kezdve hogy a csöcselék resze is mar irogat en itt nem vitatkozok veletek
Ha ti csak itt élitek az életetek akkor magatokra vessetek
Mi meg imadjuk egymast,bár bánom hogy kiirtam ide a kérdest ennyi megkeseredett,üresfejű,irigy embernek,akik álmodnának olyan kívül-belül szép nőröl mint az én szerelmem!-Offolok
Aztapi...
Szóval egy kis faluban kavarsz az ottani nem tudom milyen szempontból nagymenő emberke lányával, aki gondolom arról híres, hogy. Khm. Olyan, amilyen. És ettől ő már szerinted celeb, és te valakinek érzed magad mellette? Meg tolod a drámát, és a zokogva bőgést, miközben telefonon sír a másik oldalon, hogy neki is nagyon hiányzol...?
Mert másképp nem nagyon tudom magam elé képzelni ezt a dolgot. Mindenesetre elég szánalmas, főleg, hogy megpróbálsz idejönni dicsekedni. Kár, hogy nincs mire. De az biztos, hogy "különleges" a kapcsolatotok. Bár ezzel se szoktak dicsekedni azok, akiknek egy kis realitásérzetük van.
Szóval vagy oltári módon egyszerű és buta vagy, vagy kamu.
Egy alkoholista válasza erre minimum a Johnny Walker lenne. 😄😄😄 Te pecs.
Igen, szerettem.
Ha nem kapok idegösszeomlást ha elmegy öt percre pisilni, akkor nem szeretem igazán a barátomat. Értem.
Ez nem "szerelem", drága, mifelénk "életképtelenség" a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!