Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem valaki másba?
Két éve boldog párkapcsolatban élek, nem tudnék a páromra rosszat mondani, mert mindig jó volt hozzám. Először találkoztam életemben olyannal, akivel azt érzem letudnám élni az életem. Sosem csalnám meg.
Azonban féléve egy úgy munkahelyen dolgozom, 7 évvel idősebb nálam ez a férfi.
Nem szoktam vele beszélgetni, nincs is a terveim közt, de olyan érzéseket vált ki belőlem amiket nem tudok hova tenni , és nem akarom bennem legyenek.
Ha jelen van, dadogom, szeretem a mosolyát de legfőképp az illatát pedig nem is az esetem. Zavarba vagyok, mint a kamaszok. Mostanra pedig minden pillanatban rágondolok, és olyan mintha a torkomban dobogna a szívem, pedig csak köszönni szoktunk egymásnak.
Kiakarom ezt írtani magamból.
Hideg és meleg választ is várok.
Ti hogyan tennétek?
Voltatok már hasonló szituban?
"Két éve boldog párkapcsolatban élek"
"Beleszerettem valaki másba?"
Ez a két dolog üti egymást. Ha te magad sem tudod, mit akarsz, mi honnan tudjuk?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!