Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan hogy egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy pasi megjed egy csinos okos notol es ezert nem akar tole kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Bejovok egy sracnak, de mondta,hogy mellettem prolinak erzi magat..azota nem is keres 😅😅 ilyen van?
2019. aug. 20. 21:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kulsoleg ertette ezt a prolisagot.

Draga autoja van egyebkent, csak kinezetileg ertette o ezt

2019. aug. 20. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
ÓÓÓ,akkor az egyik lényeges szempont ki is van pipálva, hogy drága autója azért van...pff
2019. aug. 20. 22:00
 13/17 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
96%

Tehát le se szarod a belső emberi értékeket, sőt, még a külső adottságokat se, hiszen lényegében a másik fél kizárólag csak ezt kifogásolja, de a drága kocsi paceknak számít egy csávónál (meg még ki tudja mi), csak mert lehet benne villogni, meg durrogni a belvárosban esténként.

Úristen, legalább ne vágd már magad alatt a fát. Keress egy dílert, az való neked, meg a hozzád hasonló nőfajtának.

2019. aug. 20. 22:02
 14/17 A kérdező kommentje:
De engem ezek nem erdekelnek,engem az erdekel, hogy mit lehet azzel kezdeni,hogy elegnek erezze magat hozzam?
2019. aug. 20. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatni, hogy számodra ő vonzó, és, hogy te nem vagy olyan lány, mint amit a külsőd alapján először gondolnak rólad / nem vagy olyan, mint a többi lány.
2019. aug. 20. 23:14
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

Én azoktól a nőktől ijedek meg akik csinosnak és okosnak tartják magukat.

A csinos és okos nők nagyon bejönnek.

2019. aug. 20. 23:34
 17/17 A kérdező kommentje:

Szerintem egy no legyen tisztaba az ertekeivel. A nagykepuseg es az onbizalom kozott hatalmas kulonbseg van.

Vannak pasik akik szeretik azokat a noket akiknek van onbizalma (hala istennek ok vannak tobbsegbe)

Meg vannak olyanok mint Te kedves utolso, akik az onbizalomhianyos noket szereti mert csak mellettuk tudjak a ferfiassagukat megorizni.

Es ebben semmi rosszindulat nem volt. Csupan az igazsag

2019. aug. 21. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!