Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gyerekes arra vágyni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes arra vágyni, hogy egy férfinak én legyek a mindene, fontosabb legyek neki mindennél és mindenkinél?

Figyelt kérdés

Rájöttem hogy ezt keresem a férfiakban, hogy fontos legyek nekik és ezt ki is mutassák.

Ilyen egyáltalán létezik? vagy csak a filmekben?

Szerinte nem baj, hogy 5 napja nem is beszéltünk, és amikor beszéltünk mondta h neki egy hét se kottyanna meg.

2019. aug. 19. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

Nem gyerekes. Beteges.

Az ilyen kapcsolatban fordul elő, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik, betegesen birtokló és féltékeny a másik. Gyakran előfordul fizikai erőszak is, de az érzelmi zsarolás mindennapos. Aztán mikor szakítani akarsz, akkor bekerülsz a hírekbe, hogy a fiatal nőt több késszúrással végezte ki féltékenységből az exe.

Nem lesz az olyan jó, mint ahogy elképzeled.

2019. aug. 20. 05:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez azt jelenti, hogy a mindenkori párom kiemelten kezelem, akkor én pl ilyen vagyok. Amivel szívok, hogy ugyan ezt várom és ha nem ezt kapom, mehetsz isten hírével. Ahogy mondták megszoknád és beletespednél. Ezt szokták, szóval kénytelen vagyok változni ebben.
2019. aug. 20. 06:00
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki a mentális egészségem miatt aggódik.

Tényleg van önbizalomhiányom, letagadni se tudnám...

Végülis az utolsó kommentelő által leírtakakhoz áll a legközelebb amire gondoltam

2019. aug. 20. 07:51
 14/14 A kérdező kommentje:
szakitott velem
2019. aug. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!