Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feleségül kértek. Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségül kértek. Nem tudom mit tehetnék. Egy itteni felhasználó érdekelt volna, de őt nem erdekeltem igazán. Ti adnátok időt magatoknak?

Figyelt kérdés

Van még egy kis időm eldönteni mit szeretnék.

Mit válaszolnátok?

2019. aug. 19. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
# 9 Azért mert a kamukérdés fontos alapeleme ez a részlet.
2019. aug. 19. 19:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kételkedsz, akkor egyértelműen nem. Gondolj bele! Szeretnél minden nap azzal az emberrel lenni, aki feleségül kért? Vagy szívesebben töltenéd azt a következő 30-40 évet valaki mással? Akár olyasvalakivel, akit még nem is ismersz?

Az a baj azzal, ha összekötöd az életedet egy olyan emberrel, akivel kapcsolatban nem érzed, hogy életed nagy szerelme, hogy éltek szépen a langyos kapcsolatban, aztán egyszer, amikor nem is számítasz rá, jön valaki, akiben megvan minden, amit a férjedben mindig is hiányoltál. Az egy nagyon nehéz helyzet. Senkinek nem javaslom, hogy ennek kitegye magát.

2019. aug. 19. 19:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Egy itteni felhasználó érdekelt volna, de őt nem erdekeltem igazán.":

De ezt mennyire tudod? Találkoztatok már élőben? Beszéltetek erről a dologról? Mennyire érzed magadénak, mint érzést, hogy a GYK-s lenne az igazi, vagy aki már feleségül is kért?/37F/

2019. aug. 19. 19:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Napi szinten találkoznltunk egy ideig. Nem érdeklem őt.
2019. aug. 19. 19:54
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha más érdekel mondj nemet, és ne csapd be se magad, se amásik felet!!!!
2019. aug. 19. 19:59
 16/17 Rockarc ***** válasza:
100%

Hat igy leirasbol nem tunik egy tipikus holtomiglan-holtodiglan kapcsolatnak. En a helyedben mindkettot elfelejtenem, es egy darabig nem is kezdenek senkivel. Igy nem fog menni.

43F

2019. aug. 19. 22:52
 17/17 mikeXxX ***** válasza:
100%
Miért gondolod 100% hogy nem érdekled a felhasználót ? És miért mennél máshoz ha mást szeretsz ?
2019. aug. 20. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!