Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon éhes vagyok? Ma a párommál alszok mit tegyek? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Szüleivel el és ő már alszik én meg nem fogok kimenni és kiszolgálni magam.nagyon éhes vagyok... 7kor vacsiztunk de akkor csak egy keveset bírtam enni.2019. aug. 14. 22:31
1/17 anonim válasza:
Harapd ki a pókot a sarokból :D
Na jó, amúgy ne, menj ki enni. Ember vagy, ha ebbe belekötnek akkor ezek pszichopaták
2/17 anonim válasza:
Irány a konyha vagy a bolt. Esetleg rendelj kaját, bár az szerintem hangosabb.
3/17 anonim válasza:
Hát így este fél 11-kor már amúgy sem igazán kéne enni...
5/17 anonim válasza:
Előre az ÖTSZ (Önjelölt Tesitanár Szövetség) nevében.
Kérdező egyél nyugodtan, csak ne sokat és főleg ne nehezet.
6/17 A kérdező kommentje:
Bolt már nincs nyitva.
Én nem szoktam ilyenkor enni nem is értem miért pont ma vagyok éhes ilyen késő
2019. aug. 14. 22:36
7/17 A kérdező kommentje:
De félek hogy meg hallják.
2019. aug. 14. 22:37
8/17 anonim válasza:
Menj ki és egyél pár falatott..
9/17 anonim válasza:
Ébreszd fel a srácot,és reméld,hogy majd hamar visszaalszik utána :D
10/17 anonim válasza:
Menj ki nyugodtan :)
Tudom cikinek érzed, de nem az
Rosszabb szenvedni
Én ha pároméknál alszom sajnos mindig rosszul járok, mert a szülei szobájával szemben(átlósan de na) van a wc és hát sajnos én sokszor felelek pisilni, az azért hangosabb😅
Főleg h nyitott ajtónál alszanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!