Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen ember, akit ennyire elszomorít ez a sok negatív kérdés itt gyakorin? Ti is így látjátok ahogy én?
3 hete kezdődött el a párkapcsolatom, de olyan hajmeresztő dolgokat, kérdéseket lehet itt olvasni, hogy esküszöm, az internet tönkre tehet egy párkapcsolatot simán, puszta böngészgetéssel...
Amúgy nagyon sajnálatos, hogy milyen téren hűtlenek tudnak lenni az emberek, lehet, hogy én vagyok túl báránylelkű, de ilyen dolgokat nem tudnék sose művelni a párommal.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy Ti hogy vagytok ezzel
De lollypop, az állatkínzós meg a többi más. Mi van, ha mindenki olyan, amilyennek itt leírják? Mi van, ha van egy látszólag számodra tökéletes pasid, aki titkon gyűlöl? Aki undorodik, ha picit is szőrös vagy, undorodik a melled formájától, de punci azért kell?
És honnan lehet tudni, hogy ha nem? És elhiheted, ha nem? Senki nem tudja, mik az ember igazi gondolatai.
És még én vagyok a nárcisztikus?
#14-es: Lehet félreértelek, de ezt nekem írtad? Mert akkor csak annyit tennék hozzá, hogy nem vagyok terhes, rendesen be is tenne, ha az lennék férfiként :D
Csak férfi létemre, nálam a szerelem mindig is egy érzékenyebb téma volt. Én nem tudnám megcsalni a barátnőmet, egyszerűen nem tudnék visszaélni egy olyan ember bizalmával, aki belém szeret, még akkor se, ha per pillanat nem bánik a legjobban velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!