Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki több, mint egy éve szerelmes belém. Rengetegszer összeakadtunk már discoban, utcán, stb. Számtalan csók megtörtént köztünk. Nekem volt egy hatalmas nagy szerelmi csalódásom (sok év után megcsaltak) ami miatt nem tudok továbblépni. A férfi nagyon szerelmes belém, bármit megtenne értem. Egy év alatt kialakult köztünk egy nagyon erős “barátság” és lelki kötődés. Én nem vagyok szerelmes, mégis, ha megcsókol nem tudom visszautasítani, ha hozzám ér már-már szeretem is, nem tudnám ellökni magamtól. Beszélgetni is szeretek vele, mert egyezik az értékrendünk. Mégis nyomaszt, hogy nem vagyok képes beleszeretni (igazából senkibe, a megcsalás óta)

Sokszor terveztem már, hogy elmondom neki, hogy hagyjuk egymást békén. De nem megy, ahhoz túlságosan megszerettem, fájdalmat sem tudnék okozni, illetve úgy érzem, nekem is hiányozna. Tényleg nagyon szeretném megszeretni őt szerelemmel, és inkább próbálkozom ezen, minthogy másokkal ismerkedjek.

Volt már valaki hasonlók helyzetben? 22/L

2019. aug. 12. 08:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszodat kedves utolsó!
2019. aug. 13. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Te igazából szerelmes vagy belé csak mivel volt egy nagy csalódásod így nem érzed azt a lángoló ragaszkodást mint azelőtt. A szíved hangja mellett már meghallod az eszedét is viszont az meg akar gátolni hogy védjen a csalódástól.

Én azt mondom vágj bele!

2019. aug. 15. 07:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat
2019. aug. 15. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!