Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális hogy egy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy egy felnőtt férfi így viselkedjen?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerjük egymást. 200km a távolság köztünk. Megegyeztünk, hogy első pár talira ő jön utánam, aztán pedig én megyek hozzá. El is mentem. Második nap konkrétan le se szarta a fejem, volt betervezve program, abból egyáltalan nem lett semmi. Ott hagyott magamra a lakásban. Amikor haza jött, akkor pedig lefeküdt aludni. Mikor fel ébredt, megint el kellett mennie. Bunkó is voltam vele. Miután elment, írt smst hogy mi a bajom. Elmagyaráztam neki, hogy majdnem 2 hete nem találkoztunk, azt hittem hogy jobban fog örülni annak, hogy eljöttem hozzá, mivel egész héten arról írt, mennyire várja együtt legyünk. Erre azt írta vissza, hogy lehet rossz volt az időzítés, rosszkor jöttem, és hogy nem kell sülve főlve együtt lennünk.

Ha együtt élnénk, természetesen nem mondok semmit. De ilyen esetben, hogy pár napot ki kellene velem bírnia és ilyeneket vág a fejemhez, ezt egy kicsit igazságtalannak tartom. Mivel nem azért mentem 200kmt utána, hogy ott nála punnyadjak egész nap a lakásban, hanem hogy együtt legyünk. Ez így normális viselkedés? Vagy tényleg én vagyok túl érzékeny?

2019. aug. 11. 23:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
jaj, és aztán tegnap mikor elment, írtam neki, hogy jobb lesz ha haza megyek. Persze egyet is értett, és még hozzá tette azt is, hogy lehet szüneteltetni kellene 1 hétig ezt az egészet.
2019. aug. 12. 08:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szivem , téged átdobnak épp a palánkon. Valszeg már az új csajt fűzi.

Amúgy is egy b.unkó, jobb ha nem foglalkozol vele.

2019. aug. 12. 09:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy távkapcsolatot szüneteltetni kell, orr már nagy baj van. Dobd a fenébe.
2019. aug. 12. 10:22
 14/18 A kérdező kommentje:
igen, egyébként döntöttem, hogy vége. ilyen ember miatt költözködni sem érné meg, és itt hagyni a mostani életemet, hogy ha későbbiekben összeköltözésre kerülne sor, így viselkedjen velem. Csak azt nem tudom, hogy írjam e meg neki, vagy várjam meg, míg ő jelentkezik. Vagy csak simán hagyjam úgy az egészet
2019. aug. 12. 10:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jelentkezne, írd meg neki, hogy már nem aktuális ez a kapcsolat. De szerintem amilyen gy.ökér nem fog jelentkezni.
2019. aug. 12. 10:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már akkor léptem volna, amikor otthagyott a lakásban egyedül. Totálisan sz*rik rád, nem kérdés.
2019. aug. 12. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled, csak a szex miatt várta, hogy megérkezz.

Szerintem ne is írj neki, majd ha eszébe jutsz és keres, akkor annyit, hogy vége. Még magyarázkodni sem kell, nem érdemli meg.

2019. aug. 12. 13:24
 18/18 A kérdező kommentje:
nekem úgy tűnik az egész, hogy ilyen pasik akarnak egy biztos pontot az életükbe, közben meg kitudja hány nővel kavarnak össze vissza.
2019. aug. 12. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!