Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan a férfiaknál hogy szerelmesek egy nőbe és közben nagyon megtetszik egy másik?
Nőként is volt ár olyan, hogy bele voltam zúgva valakibe (bár csak plátói maradt), és közben ismertem meg olyat, aki megtetszett. (Inkább vonzóak voltak,2 ember is volt, igen).
DE!
- mindenem odaadtam volna azért a srácért, aki nem csak szexuálisan, hanem belsőleg is megmozgatott. Másrészt össze sem lehet hasonlítani a kettőt: a sima tetszést és a szerelmet, 2 külön lapon vannak..
- harmadrészt: nincs az az isten, hogy valaki szerelmes és azt ott hagyja valakiért, aki csak tetszik neki (HA amúgy minden oké a másikkal).
Mert a szerelem nyomában sem ér egy tetszés vagy egy sima fizikai vonzalom ( azt a szerelem eleve magában foglalja, de óóóriási extra töltetet ad, ami sokkal értékesebb, mint egy akármilyen másik ember, aki tetszik)
Mondjuk nekem nőként megy az, hogy nem keverem össze a vonzalmat a szerelemmel ( 2x voltam csak max szerelmes életemben!, de úgy igazán csak egyszer. - ennél többen sokkal tetszettek ha azt nézzük). Nem is lehet összekeverni.
Szóval velem is volt már, hogy észrevettem közben, hogy vonzó egy másik személy (is), de nem volt ingerenciám csinálni is vele valamit, hiszen akibe szerelmes vagy, az sokkal többet ad már azzal is, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!