Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért alázott porrá a randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alázott porrá a randin?

Figyelt kérdés

1 hétig beszélgettünk, cseteltünk, majd személyesen találkoztunk. Nagyon kedvesnek tűnt, úriembernek és intelligens srácnak.

A randi első felében kedves volt, majd egy olyan téma jött, amiben nem egyezett a véleményünk. Én elfogadtam az ő álláspontját, bár nem értettem vele ugyan, de érdekesnek tartottam a metódust, ahogy azt megközelítette. Ezután közölte, hogy gyerekes vagyok, mert szerinte az, hogy jószívű vagyok másokkal, az gyengeség, tehát még nem nőttem fel.

Pislogtm, mint hal a szatyorba. Ezután éles megjegyzéseket tett, hogy "van aki ezt kinövi, valaki nem" Meg "vannak emberek akik képesek így leélni egy életet".

Ezután azt mondtam, hogy sajnálom, hogy ha ilyen érzetet keltettem benne, de nem értettem az egészet, meg igazából kinevettem volna legszivesebben.

Erre a válasz, hogy ne kérjek bocsánatot olyanért, amilyen vagyok. Ezután már meg se szólaltam, csak néztem a pincérre, hogy hozza már a számlát. :D

Ennek ellenére tovább szapult: Hogy akarod kihozni magadból a maximumot naívan, gyengén?

Kifizettem a részem és eljöttem.

Intelligensnek tartja magát, de másokat piszkál, zekál, hogy ki mit tesz, ki milyen ember stb. Engem is leszól, pedig nem is ismer. Következtetéseket és előítéleteket visz magában...

Én annyira remélem, hogy ezt nem csak én nem tartom normálisnak, hanem más se.

2019. aug. 6. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Örülj, hogy hamar kiderült milyen :) nem rabolja a drága időd, amit értelmes emberekkel tölthetsz :)

Puszi

2019. aug. 6. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Mert egy utolsó Gyökér!
2019. aug. 6. 23:49
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Mintha a bátyámat hallanám, esküszöm. Ha valaki ilyen hevesen reagál valamire mint a randipartnered akkor ott valami gyerekkori szarság lesz elásva ahol megtanulta hogy a jóhiszeműség az gyengeség és ő minden energiáját abba fekteti bele, hogy ne legyen gyenge, ezért lenéz mindenkit aki nem fektet ebbe energiát. A bátyám példájából kiindulva, legalábbis. Aki megjegyzem egy klassz ember de soha nem lennék kapcsolatban valakivel aki hasonlóan gondolkodik mint ő, mert ez kizár nála minden nyitottságot, rugalmasságot. Jobb, hogy így ment a randi, hidd el.
2019. aug. 7. 07:21
 14/16 anonim válasza:
72%
#13 Akár én is lehetnék a bátyád. Teljesen megértem, hogy mire gondolt. Hajlamos vagyok én is ilyen nyersen tálalni a dolgokat, de ez már csak ilyen. Sokat szívok (szívunk) miatta és őrlődünk, hidd el.
2019. aug. 7. 07:27
 15/16 anonim ***** válasza:
De legalább nem vesztegettél sok időt rá.
2019. aug. 7. 20:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Hagyd szegényt, én sajnálom őt, elég szar élete lehet annak, aki szerint jószívűnek lenni gyengeség.
2019. aug. 7. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!