Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kéri más nők véleményét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tengerlány123 kérdése:

Miért kéri más nők véleményét?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok egy friss kapcsolatban.Még épp csak ismerkedünk, a kölcsönös vonzalom meg van.De nem rég jöttem rá, hogy a "párom" rendszeresen kitárgyal, véleményt kér a hátam mögött több más nő ismerősétől rólam, illetve a kapcsolatunkról. Közösségi oldalon mutogatja az adatlapomat, fotóimat a nőknek, nem győzöm letiltani ezeket a nőket, mert nem értem, hogy mi közük hozzám, hozzánk.... Ráadásul olyan nők akik ezerrel "nyomulnak" rá, akiknek csak füttyentenie kellene, máris repülnének rá. Most már megemlítettem a "páromnak" is, hogy ezt én nem szeretném ha tovább így folytatódna, ha kétségei, kérdései vannak velem kapcsolatban, beszéljük meg mi együtt és ne más nőkkel tárgyaljon ki. Nem érti mi a problémám ezzel. Nem érti, hogy miért probléma ez és az, hogy ezek a nők rajonganak érte. Tényleg én lennék túl érzékeny, hisztis amiért ezt rosszul esik?
2019. aug. 5. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem az a válaszoló vagyok, akitől kérdezed, de általában az olyanok szoktak így viselkedni, akit korábban le se kakiltak. Eddigi élete során nem érdekelt kb senkit, most pedig hogy "szerencséje" van, elkezdi játszani az eszét mindenkinek, hogy körberajongják. Helyre kell állítania az egóját, amire ti tökéletesek vagytok. Szerintem pontosan érti, mi ezzel a probléma, csak NEM AKAR változtatni, mert élvezi. Dehát ezt csak nem ondhatja, akkor vége lenne amúgy is, nem küzdenének érte, nem őt akarná mindenki megszerezni magának. Nem érdekli őt különösebben a többi nő, te se érdekled, csak a figyelem.

Szerintem egy normális ember itt száll ki a dologból.

2019. aug. 6. 16:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Közben, mint kiderült, a barátja mondta el, hogy az a baja, hogy őt senki nem szereti igazán és nem érti meg. Én sem és a többi nő sem. Egyikőnk sem jó igazán. Ő egy áldozat, akit sem ért meg. Folyamatos "keresésben van". Keresi önmagát meg ki tudja még kit...

Elküldte pszichológushoz. Támogattam az ötletet.

2019. aug. 6. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!