Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tengerlány123 kérdése:
Miért kéri más nők véleményét?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok egy friss kapcsolatban.Még épp csak ismerkedünk, a kölcsönös vonzalom meg van.De nem rég jöttem rá, hogy a "párom" rendszeresen kitárgyal, véleményt kér a hátam mögött több más nő ismerősétől rólam, illetve a kapcsolatunkról. Közösségi oldalon mutogatja az adatlapomat, fotóimat a nőknek, nem győzöm letiltani ezeket a nőket, mert nem értem, hogy mi közük hozzám, hozzánk.... Ráadásul olyan nők akik ezerrel "nyomulnak" rá, akiknek csak füttyentenie kellene, máris repülnének rá. Most már megemlítettem a "páromnak" is, hogy ezt én nem szeretném ha tovább így folytatódna, ha kétségei, kérdései vannak velem kapcsolatban, beszéljük meg mi együtt és ne más nőkkel tárgyaljon ki. Nem érti mi a problémám ezzel. Nem érti, hogy miért probléma ez és az, hogy ezek a nők rajonganak érte. Tényleg én lennék túl érzékeny, hisztis amiért ezt rosszul esik?
Hú nekem is volt ilyen pasim, mindent elmondott ami itthon történt.. Mikor és miért vesztem össze vele, miért nem engedem análisan stb.. Mindent.
2019. aug. 5. 12:03
2/12 anonim válasza:
a parod nagyon furan viselkedik. ha nem erti mi bajod nem tudom hol szocializalodott eddig, de garantalom hogy akkor mas parkapcsolati furcsasagai is lesznek, meg ha vmi baja lesz veled is az elso dolga lesz panaszkodni a holgykoszorunak akik boszen teszik majd ala a lovat, es elhordanak mindennek. a helyedben meggondolnam, kell-e ez nekem.
2019. aug. 5. 12:04
3/12 anonim válasza:
Megadnám neki a lehetőséget, hogy kitárgyaljon engem más nőkkel, mint ex...
Ez nem normális.
2019. aug. 5. 12:06
4/12 anonim válasza:
Én sem venném jó néven!
Nem érti mi a problémád? Hm :/
Tehát nem érti azt sem, hogy a parkapcsolati problémákat veled kellene megbeszélnie? Ennyire bizonytalan, határozatlan? Raadásúl ha igaz az, hogy nyomulósok a csajok ...
Nem érti ...
Nem akar változtatni ...
Mennyi időt adsz a kapcsolatotoknak?
Az jó kapcsolat szerinted, ha gyomorideged van állandóan?
Azt tudom. Én nem vállalnám.
2019. aug. 5. 12:09
5/12 A kérdező kommentje:
Azt már érzékelem, hogy ellenem uszítják, nyilván mert maguknak akarják. De ez a része érdekel kevésbé.Mármint, hogy nyomulnak rá. Inkább az érdekel, hogy miért van erre szüksége, miért kell neki ezeknek a nőknek a véleménye. Esetleg, hogy én mit csinálok rosszúl, amiért ezeknek a nőknek a véle!ényére van szüksége. Nem akarom jellemezni vagy minősíteni a hölgyeket, de nem ülnék le egyikkel sem kávézni az biztos...
2019. aug. 5. 12:09
6/12 anonim válasza:
valszeg jot tesz az egojanak. nekem egy baratnom van akivel neha kibeszelem az ilyen gondokat, de egyre kevesbe. meg banok is par tul szemelyes dolgot amit regen mondtam el neki a pasimrol(persze akkor meg csak ismerkedtunk es egyaltalan nem volt ilyen komolynak kinezo dolog)
... neki meg valszeg elneztek eddig vagy a parjai is ilyen pletykasak voltak. en nem toleralnam, es ugye a rossz hogy o nem erti mi ezzel a baj, orok konfliktusforras lesz koztetek.
2019. aug. 5. 12:41
7/12 anonim válasza:
Lol. Az én barátom soha semmit nem mondott el rólam senkinek. Tudja, hogy nem akarnám, így mondanom se kellett, hogy ne beszéljen ki. Sőt, ha valamit elmesélne, megkérdezi hogy zavar-e (nem ilyen alap dolgok, hogy mit tanulok, hány éves vagyok). Párkapcsolati dolgokat mesélgetni ilyen nőknek? Ebben a történetben senki se normális, már ne haragudj. Te se, hogy még vele vagy.
2019. aug. 5. 16:11
8/12 A kérdező kommentje:
De az a "legjobb" az egészben, hogy egyszerűen nem érti, hogy mi ezzel a bajom. Ha köztünk van valami probléma, ezek vígasztalgatják, meg édesgetik magukhoz... Tegnap a legjobb barátja (végre egy férfi!!!) mondta neki, hogy menjen pszichológushoz, ha nem érti, hogy mi ezzel a bajom.
2019. aug. 5. 17:15
9/12 anonim válasza:
Mert könnyebb azt mondania nem érti mint tennie ez ellen.
Nem tudom neki hogy esne ha te ugyanezt művelnéd, fenntartanál oly padokkal kapcsolatot akik potenciális pasijelöltek s nagyban szidnád az ágybeli teljesítményétől kezdve addig hol dobja le a zoknit.
Az ilyen kisebbségi kényszeres pasik szoktak így nőket puhítani, elöbb tele sírják a nők bugyiját jaj milyen rossz nekik majd megy is a félrekacsintgatás.
2019. aug. 6. 01:16
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: mi az a "kisebbségi kényszeres"?
Jól értem, hogy azért csinálja ezt, mert kisebbrendűségi érzése van? Mármint kivel szemben?
Vsgy úgy érted, hogy a kisebbrendűségi érzéssel küzdő palik így közelednek első körben a kiszemelt nőhöz, ahelyett, hogy nyiltan kezdeményezne? Megsajnáltatja magát, hátha így ragad a csaj?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!