Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, veletek is kedvesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, veletek is kedvesek és mosolygósak, a kasszáscsajok? Netán észrevetéttek hogy kedvesebbek, mint másokkal?

Figyelt kérdés
2019. aug. 3. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
vótmá
2019. aug. 3. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a kaszás rád mosolyog az nem jó...ja, hogy a kasszás az Erzsi? :)Amúgy tényleg monoton a kasszások élete és mérik az időt, amivel nyerhetnek plusz pénzt és a főnök állandóan ellenőrzi a kasszások átlagidejét, akié túl lassú az nem vet rá jó fényt, ha emellett még mosolyog is az ennyi semmi más.
2019. aug. 3. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne essél abba a hibába mint az egyik haverom. Ő pl. már akkor is azt hiszi hogy szerelmes belé a pincérnő ha odajön az asztalhoz és mosolyogva megkérdezi szeretnénk e rendelni még valamit :D

Egyébként anyám az egyik nagy hipermarketben dolgozott kasszásként. Akkor mutatta, hogy egy másfél oldalas A4-es lapon csak arról írtak hogyan kell a kasszában nyalizni a vásárlóknak.

Mosolyogni, mindig vidámnak kell lenni még ha bunkóznak is veled. Ez alap elvárás és ha nem teljesíted akkor először megrovás, utána elbocsájtás lesz a következménye.

2019. aug. 3. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
Én is kasszás vagyok, és időnként van olyan, hogy megállapítom valakiről, hogy jól néz ki vagy ilyesmi, de én olyankor pont, hogy zavarba jövök, és kevésbé vagyok mosolygós, inkább bénázgatok.
2019. aug. 3. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a marhaságot.

Dolgoznak. Van olyan amelyiknek jó kedve van, mert mondjuk este rendesen megdugták, a másik meg sik ideg mert nem tudja fizetni a törlesztőt.

Egy kasszásnál van naponta kb több száz fizető, pont leszrja hogy ki vagy.

2019. aug. 3. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!