Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szeretsz valakit és súrlódá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretsz valakit és súrlódás van kettőtök között, akkor miért bántjátok egymást? Miért sértegetitek egymást?

Figyelt kérdés
2019. aug. 3. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet azért is, mert nem tanulunk megfelelő kommunikációt, problémamegoldást, a megküzdési stratégiák a támadásban vagy védekezésben merülnek ki.
2019. aug. 3. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert tombolnak az érzelmek és elve a "súrlódás" miatt is vagy az egyik vagy mindkét fél sértve érzi magát és próbálja visszaadni a kölcsönt. Ami sárdobálásba megy át.
2019. aug. 3. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

mindkét válaszolóval egyet tudok érteni na igen ha mindketten többet éreztek pusztán barátsági vagy ismerősi szintnél akkor ott az érzelmek nagyon tudnak lobbanni!

az meg a másik hogy amikor frusztrált-dühős az ember akkor nem tud hideg fejjel gondolkodni... ezért nem is jó ekkor a kommunikáció! de persze érdekes hogy maga a harag egy védekező mechanizmus mikor az embernek azt a dolgát sértik meg amit ő nagyon szeret! ez esetben a másik azaz saját párja csak a kiváltó ok egyben ő maga is azaz a párja...

pl a barátnőd sétálni akar menni de te most otthon akarsz maradni erre ő megharagszik rád mert veled akar menni sétálni

de persze ez egy nagyon egyszerű eset de itt is elég bonyolult tud lenni az eset

de az már talán jobb példa hogy az egyik fél drogozik vagy valamilyen veszélyes dolgot művel te szintén haragszol rá mert szereted és nem akarod hogy ilyent csináljon...!

2019. aug. 3. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagyon indulatos vagyok, nagyon csúnyán tudok akkor beszélni. Bárcsak más lennék, de akkor mindig, mintha kicserélnének.

Aztán meg szégyellem és magamnak nehéz megbocsátani.

2019. aug. 3. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor mélyen berögzött sérelmek vannak már olyankor és annyira felhalmozódnak, hogy képtelen vagy nem bántani a másikat.
2019. aug. 3. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
En is hamar fel tudom kapni a vizet, de ha valakit tenyleg szeretek, ott mindig elvonulok lehiggadni, mielott kitornek. Akinel nem, az nem is szamit igazan. De ez csak en vagyok.
2019. aug. 3. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazán csak az tud megbántani, akit szeretünk. Mindenki mástól lepereg.
2019. aug. 3. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
én sosem mondok csúnyákat a partneremre, akkor sem, hogyha konfliktus van. sosem értettem,hogy lehet rosszul bánni azzal, akit "szeretünk".
2019. aug. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!