Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért menekül el valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekül el valaki az érzelmei elől?

Figyelt kérdés
Adott egy lány aki egyedülálló és elkezd érezni egy szintén egyedülálló fiú iránt. Ennek ellenére próbálja megölni magában az érzést és menekül előle... Miért tesz valaki ilyet?
2019. aug. 3. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem fél az érzelmeitől, az új helyzettől, lehet, hogy sok lelki csalódás vagy esetleg trauma érte, vagy régen volt (esetleg soha nem volt) párkapcsolata. Régen én is ilyen voltam, inkább kihátráltam egy induló kapcsolatból, mert féltem az új helyzettől, féltem, hogy csalódást okozok a srácnak, olyan alacsony volt az önbecsülésem, hogy úgy éreztem, jobbat érdemel nálam… Legyél vele nagyon-nagyon türelmes, apró lépésekben haladjatok. Érezze, hogy fontos neked, tudsz rá várni, figyelmes vagy vele, beszélgessetek sokat. 😊
2019. aug. 18. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Na történt valami? :)
2019. aug. 18. 17:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Célzott rá hogy inna egy kávét, erre mondtam neki hogy menjünk el igyunk egyet. Erre elmosolyodott és kérdezte hogy hova megyünk, de aztán mondtam neki hogy mégsem mert nem hagyhatom el a melóhelyet műszak közben. Nagyon elmosolyodott amikor mondtam hogy menjünk :) legközelebb be akarom pótolni vele ezt
2019. aug. 18. 17:51
 14/14 anonim ***** válasza:

"Célzott rá hogy inna egy kávét, erre mondtam neki hogy menjünk el igyunk egyet. Erre elmosolyodott és kérdezte hogy hova megyünk, de aztán mondtam neki hogy mégsem mert nem hagyhatom el a melóhelyet műszak közben."

- Hát ennyiből most valahogy nem csodálom, hogy menekül előle. Most ez mi?

(Bocs, tényleg nem bántás)

De te most szórakozol vele, vagy mi? Elhívod kávéra, vagy nem? (Elhívod majd rögtön lepasszolod, mikor belement???)

Mégis, mennyibe telt volna, mikor igent mondott rá, megmondani ( már ha tényleg ennyire nem gondolkozik valaki teszem azt, és elhívja úgy kávézni a csajt, hogy közben nem is tud elmenni, tegyük fel, hogy így van).

Szóval, a helyes reakció ez lett volna:

"-elhívtam kávézni.

-Kérdezte Hova megyünK? :)

-Én meg rájöttem, h nem hagyhatom el a műszakot, és nem azt mondtam, hogy ja bocs, mégsem, mint egy idióta, (hogy még csak véletlenül se higgye azt, hogy csak szórakozom vele) hanem mikor belement, egyből el is hívtam későbbre: ja, bocs, most nem hagyhatom el a műszakot, de utána elmehetünk, én is innék egyet. Van kedved?"

The end.

(Én mondtam azt, hogy fejezd be amit csinálsz, kérdezted, szerintem mit csinálsz. Hát ennyiből valóban nem nyomulásnak tűnik, hanem annak így kívülről, hogy szerencsétlen lány talán azt hiszi, szórakozol vele.)

Még egyszer, nem bántás. De kívülről ez- ennyi infóból, abból a pár mondatból, amit nagy nehezen megadtál- ez jött le. ÉS ez segítségképp mondtam, nőként. ;)

2019. aug. 19. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!