Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért menekül el valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekül el valaki az érzelmei elől?

Figyelt kérdés
Adott egy lány aki egyedülálló és elkezd érezni egy szintén egyedülálló fiú iránt. Ennek ellenére próbálja megölni magában az érzést és menekül előle... Miért tesz valaki ilyet?
2019. aug. 3. 12:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert gyáva.

Fél attól, hogy sérül. De így viszont a boldogságot sem fogja tudni megtapasztalni.

2019. aug. 3. 12:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy én, a fiú is szenvedek ettől... Nagyon akarom őt.... Meghalnék érte
2019. aug. 3. 12:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 Te meg már túlzásba viszed... Meghalnál érte.
2019. aug. 3. 13:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert sérült, és nagyon megégette magát. Még nm áll készen valszeg.

De te meg vegyél vissza ezzel, mert csak elriasztod.

(Arról nem is beszélve, ha visszaveszel, majd ő is keres- már HA VALÓBAN ÉREZ IRÁNTAD VALAMIT-. De ha meg nem, akkor fejedre is állhatsz.

2019. aug. 3. 13:41
 5/14 A kérdező kommentje:
Mivel vegyek vissza? Miből gondolod hogy bsok az amit csinálok? Honnan tudod egyáltalán hogy mit csinálok?
2019. aug. 3. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Mit csinálsz?

Honnan tudod, hogy érez valamit irántad? Te mit szeretsz benne?

2019. aug. 4. 00:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen nehéz vele, akkor ne azzal kezd, hogy "szeretlek", sokat érzek irántad, stb. stb. Menjetek szórakozni - nem discoba, nem hiszem, hogy oda vágyna -, menjetek olyan helyre, ahol jól érzitek magatokat. Aztán majd megnyílik, ha fontos vagy neki, veled megy minden helyre és végre elmondja, hogy ő mit érez irántad. Lehet, hogy Karácsony lesz belőle, de ha fiatalok vagytok, akkor ráértek.
2019. aug. 4. 20:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy benne hogy erről van szó?

Lehet múltbeli rossz tapasztalatok, sérülések, félelem az ismeretlentől, a szerelem érzésétől, vagy csak racionálisan gondolkodik.

2019. aug. 4. 22:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Mit értesz racionális gondolkodás alatt ebben a helyzetben?
2019. aug. 4. 22:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Öntudat problemak önismeret hianya.

Nekem volt olyan baratom aki engem lazan kezelt kihasznalasnak indult, de tisztan lattam rajta hogy totàl kezd belem zugni, de még mindig sablonszerüen jatszotta a lelépegetèseket, a kemeny fiut. Szoszerint en hamarabb tudtam hogy szerelmes mint ö maga :D

Aztaj ugye jöttek a fordulatok amik raébresztették csorit hogy nem akar elvesziteni velem akar elni :)

Vagy egyeb okok lehetnek amikor az erzelmeket felül irja a racionalitas. Nem felel meg mimt tars nem hagyja az ösztöneit kibontakoztatni nem adja at az iranyitast a vonzalomnak vagy erzelmeknek mert amugy taszitja mint ember valahol

Vagy nincsenek is erzelmei csak belekepzeled mert kivetited ra a te erzeseidet

2019. aug. 18. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!