Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy nagyon vágyom rá?
Nem a testi részről elsődlegesen, hanem lelkileg vágyom rá. Munka miatt szoktam találkozni egy lánnyal, aki egy csodálatos teremtés. Belül megfogant egy érzés iránta amit egyenlőre még nem tudok definiáni. Nagyon érzem őt belül a lelkemben. Ez ritka sajnos. Nagyon kevés ilyen emberrel találkoztam életemben.
Neki sem vagyok közömbös utalt rá, de valami miatt próbálja magában elfojtani..... Mit tehetek ebben az esetben?
Hogyan mondjam el neki hogy vágyom rá?
2# Köszönöm a válaszod, de sajnos élőben szemtől szemben nagyon nehéz egyenlőre.
1# azt sajnos nem tudom hogy miért teszi... Mondani akart nekem valamit de nem fejezte be hanem inkább magába temette... Nem tudom miért érezte ezt jobbnak így.... Nagyon el vagyok keseredve, és nagyon feszült vagyok emiatt... Úgy érzem nála van a boldogságom...
Szerintem azért ezt így ne öntsd rá egyből. Hívd el randizni, beszélgessetek, ismerkedjetek és majd alakul a dolog.
33n
Bármi miatt is próbálja elfojtani az érzéseit,azon csak te segithetsz.Próbálj vele többet beszélgetni és ha nem vagy neki közömbös hamarosan meg nyílik előtted.
Legyél bátrabb egy kicsit,merd ki adni magad neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!