Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40+-os nők! Miért jöttök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+-os nők! Miért jöttök össze egy huszonéves férfival?

Figyelt kérdés
Csak érdekel a dolog. Majdnem az anyja lehetnél, de mégis szerelembe esel. Mennyire tartós egy ilyen kapcsolat?
2019. aug. 2. 10:08
1 2
 1/14 Halmai Annamária ***** válasza:
73%

40+-os férfiak! Miért jöttök össze egy huszonéves csajjal?

Csak érdekel a dolog :D

2019. aug. 2. 10:11
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
A jó szex. Hidd el, értjük a dolgunkat. 31F
2019. aug. 2. 10:12
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Csak érdekel a dolog..rendben, válaszolok. Azért jöttem össze egy huszonévei végén járó férfival mert vonzónak találtam, intelligensnek,nyíltnak, és jól éreztem magam a társaságában.

Nem hiszek abban,hogy egy ilyen kapcsolat tartós/komoly, de akár hosszabb ideig is nagyon jól működő viszony lehet belőle ha azonosak az elvárások és érzelmek.

Meggyőződésem,hogy csak a fiatal kor nem elég egy nőnek sem, sőt, nem is a szexuális teljesítmény vezérel senkit, inkább az egyénisége, ami egy ilyen korú pasinál a kevésbé gondterhelt, kevésbé agyongondolt, kellően laza, de kellően humoros, kellően értelmest jelenti.

2019. aug. 2. 10:17
 4/14 anonim ***** válasza:
17%

Nem a jo szex miatt ... altalaban rendkivul benak az agyban 😕

Inkabb a hoditas miatt 😊

Az erzes h jobb vagyok mint egy 20as csitri 😁

Sok esetben szexig el sem jutok veluk mert nem akarok. Inkabb csak jo jatszani a kisfiukkalolyan cukik mikor kajtatnak utanam.

De nem esek szerelembe, ezek kivul szamomra ertektelenek.

Ahhoz nekem FERFI kell nem kisfiu 👍

2019. aug. 2. 10:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Halmai Annamária számomra az nem meglepő dolog. De én is 40+-os nő vagyok és nem tudom elképzelni, hogy ilyen nagy legyen a korkülönbség az én javamra.
2019. aug. 2. 10:22
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Én se tudtam, de keresetlenül belekerültem egy ilyen helyzetbe, amit először elutasítottam, aztán elmeditáltam rajta és belementem. Nem bántam meg.
2019. aug. 2. 10:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ahhoz nekem FERFI kell nem kisfiu 👍"

Neki meg NŐ kell, ezért maradnak neked a kisfiúk :D

2019. aug. 2. 10:53
 8/14 anonim ***** válasza:
20%

Hidd el vannak korombeli FERFIak akik udvarolnak de nem ez volt a kerdes...

A kisfiuk max jatszani jok, elvisz, fizet, tesz erte h jo legyen nekem, ha elunom van masik. 😊

2019. aug. 2. 11:17
 9/14 Barnabas333 ***** válasza:
0%
Annamária én nem jöttem össze, én 30-48 közötti női szeretőt keresek, nem robbantom szét a családom... 42F
2019. aug. 2. 11:29
 10/14 anonim ***** válasza:
62%

Nekem imponál az érdeklődésük, elmerengtem már azon, hogy milyen lenne kavarni egy huszonévessel, de nagyon sok minden van, ami visszatart. Az biztos, hogy HA összejönnék, akkor csakis olyannal, akiben megvannak azok a tulajdonságok, amit egy érettebb férfiban is keresek, tehát legyen nagyon intelligens, lehessen vele komoly beszélgetéseket is folytatni.

Szerelembe szinte biztosan nem esnék és nyíltan nem is vállalnám fel senki előtt. Szóval tartós nem lenne, az tuti.

Mindezt most az alapján írom, hogy van is egy huszonéves srác, akinél azt érzem, hogy nagyon keresi a társaságomat. Legyezgeti a hiúságomat, felmerült bennem, hogy mi lenne, ha...

De nem lesz belőle semmi, már eldöntöttem. Csak a kósza gondolatig jutottam el. Talán ez is hasznos. :)

2019. aug. 2. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!