Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40-50 éves férfiak, mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 éves férfiak, mivel tudná felkelteni a figyelmeteket egy huszonéves lány?

Figyelt kérdés
tegyük fel látásból ismeritek mivel egy helyen dolgoztok, de még csak az egymásra mosolygásnál tartotok, nem beszélgettek. milyen viselkedés és közeledési forma az, amivel pozitív hatást érne el nálatok ebben a helyzetben?

2019. jún. 4. 01:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

Egy jo pszichologus figyelmet keltsd fel, akivel rajottok, milyen gyerekkori hianyt probalsz potolni ezzel.

Es igen, sem a 17-30, sem a 20-42, sem a 22-55 parkapcsolat nem egeszseges.

2019. jún. 4. 01:52
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Én is a pszichológust javaslom a bácsik helyett.
2019. jún. 4. 01:54
 3/17 A kérdező kommentje:
termeszetesen az idos bacsik mind nyiltan elvezkedhetnek kiskoru lanyokra, az teljesen normalis es elfogadott, egy huszoneves lany pedig menjen pszichologushoz ha megtetszik neki egy negyvenes ferfi... gratulalok
2019. jún. 4. 04:00
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Azzal ha figyel rám, érdeklem. Beszélgetés közben hozzámér, sokat mosolyog ha velem van.
2019. jún. 4. 04:04
 5/17 anonim ***** válasza:
57%

Az ilyen kérdéseknél még mindig a lúzer kis pcsök hisztiznek, akik mindenkit utálnak már a bénaságuk miatt.

Majd azt eldönti a lány, mi a jó neki.

Tényleg mennyivel egészségesebb az, amikor olyannal jön össze a lány, akit nem tart semmire, mert kb annyit ér.

2019. jún. 4. 05:37
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha te az idősebb férfiakhoz vonzódsz,te dolgod. Addig nem is elítélendő,míg nem egy csaladot teszel ezzel tönkre. Tudom,hogy ebben az esetben a férfi lépne félre,de én az esélyt sem adnam meg arra,hogy olyan vonzódjon hozzám 40 x évesen,akit otthon várnak a gyerekei. Magyarul sok boldogságot,de olyat válassz,aki egyedül álló.
2019. jún. 4. 07:51
 7/17 anonim ***** válasza:
#3: ők is menjenek. Nekik meg nagyobb szükség van rá.
2019. jún. 4. 07:55
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

#5: lány vagyok.

Az ilyen felallasokat itt a vén phaszok pontozzak fel. Te is biztis az vagy.

2019. jún. 4. 07:57
 9/17 anonim ***** válasza:
20%

42 éves férfi vagyok 27 éves feleséggel, 24 volt, amikor megismerkedtünk, egy éven belül megkértem a kezét, kb 10 haverom fel tudnám sorolni aki negyven éves kora után eszmélt és választott magának egy huszonegynéhány éves feleséget.

A komoly veszély, amivel kalkulálnia kell egy huszonéves nönek, ha negyven körülivel kezd, az hogyha müködik a kapcsolat, rövid idön belül megkérik a kezét, és férjhezmenetelen, gyerekvállaláson kell gondolkodnia, mert a férfi rendelkezik ehhez egzisztenciával, saját otthonnal stb. minden más tekintetben ugyanolyan a kapcsolat mint egy vele egykorúval.

Hogy mivel kelthetnéd fel a figyelmét egy negyven körüli férfinek? Legyél kedves, szép, de ne a kipakolós szép, hanem a bájosan, sejtetösen szép, legyél értelmes, kérj töle valamiben segítséget, azzal, hogy hallottad, hogy ö ebben és ebben nagyon jó. Úgyis látni fogja rajtad, hogy bejön neked, aztán majd minden alakul.

2019. jún. 4. 08:47
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
És milyen jó lesz majd 10 év múlva egy ötvenes pasas mellett. Amikor a nő libidója még az egekben, de a pasi teljesítménye csökken. Vagy amikor a gyerek érettségijén azt hiszik az apára hogy nagyapa. Nagyon kevés férfi néz ki jól 50 felett, viszont egy harmincas nő még bőven jó bőr és igényei is lesznek.
2019. jún. 4. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!