Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 éves férfiak, mivel tudná felkelteni a figyelmeteket egy huszonéves lány?
Egy jo pszichologus figyelmet keltsd fel, akivel rajottok, milyen gyerekkori hianyt probalsz potolni ezzel.
Es igen, sem a 17-30, sem a 20-42, sem a 22-55 parkapcsolat nem egeszseges.
Az ilyen kérdéseknél még mindig a lúzer kis pcsök hisztiznek, akik mindenkit utálnak már a bénaságuk miatt.
Majd azt eldönti a lány, mi a jó neki.
Tényleg mennyivel egészségesebb az, amikor olyannal jön össze a lány, akit nem tart semmire, mert kb annyit ér.
#5: lány vagyok.
Az ilyen felallasokat itt a vén phaszok pontozzak fel. Te is biztis az vagy.
42 éves férfi vagyok 27 éves feleséggel, 24 volt, amikor megismerkedtünk, egy éven belül megkértem a kezét, kb 10 haverom fel tudnám sorolni aki negyven éves kora után eszmélt és választott magának egy huszonegynéhány éves feleséget.
A komoly veszély, amivel kalkulálnia kell egy huszonéves nönek, ha negyven körülivel kezd, az hogyha müködik a kapcsolat, rövid idön belül megkérik a kezét, és férjhezmenetelen, gyerekvállaláson kell gondolkodnia, mert a férfi rendelkezik ehhez egzisztenciával, saját otthonnal stb. minden más tekintetben ugyanolyan a kapcsolat mint egy vele egykorúval.
Hogy mivel kelthetnéd fel a figyelmét egy negyven körüli férfinek? Legyél kedves, szép, de ne a kipakolós szép, hanem a bájosan, sejtetösen szép, legyél értelmes, kérj töle valamiben segítséget, azzal, hogy hallottad, hogy ö ebben és ebben nagyon jó. Úgyis látni fogja rajtad, hogy bejön neked, aztán majd minden alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!