Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi a max. Korkülönbség, amivel még működhet egy kapcsolat?
Szerintem 8 év. Ha a férfi az idősebb.
Alapjáraton nem vagyok az a típus, aki saját magánál fiatalabb hímekért rajong, de van persze példa rá, hogy működik. Ha a nő az idősebb, akkor max 3 év különbséget tudok elképzelni.
10-12 év
Bár egy 40felé járó pasi jó eséllyel családot akár záros határidőn belül.
Ez nem feltétlen kor függvénye, hanem célok, mentalitás, világnézet, értékrend, személyiség stb stb függvénye. Van aki a te korisban már gyereket akar szülni, van aki még 30 éves koráig nem , van aki később se.
Férfiak is különböznek.
De ha tegyük fel minden megegyezik, akkor olyan 12-15 év max. De nagyon max.
Akik azt mondják hogy az ilyen 30x év korkülönbség nem számít, nem látszik azok meg nem tudom hol élnek.
Minden ember más. Pl. én nem igazán akartam volna fiatalabb férfivel járni, viszont így hozta az élet (4 év után mentem más szakra, így mindenki fiatalabb volt tőlem, de nem látszik rajtam). És ilyen fiatal barátom is lett, de nagyon jól megvagyunk. Érett lelkileg is, és a mentalitása is nagyon normális, szeretetteljes és elfogadó. Ezt nem lehet előre tudni, azt pedig, hogy működik-e, az nem a születési dátumtól függ, hanem a személyiségtől.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!