Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fura dolog történt, leírom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura dolog történt, leírom. Szerintetek mi járt a fejében, mikor ilyen gondoskodó dolgot tett velem?

Figyelt kérdés

Elmentem egy házibuliba úgy, hogy 30 óra alvás nélkül töltött idő volt mögöttem. Mondjuk bulinak azért nem nevezném, inkább baráti összejövetel volt. És akkor már bebólintottam az asztalnál is, de az elég felületes dolog volt. Aztán hunytam egyet az asztal melletti kanapén is, de az se volt az igazi, mégis a hangos nevetés meg minden, folyton magamhoz tértem. Visszaültem az asztalhoz, elvégre a társaságért mentem, nem aludni. De aztán úgy éreztem ennyi, nem bírom. Haza akartam menni, de ahhoz is erőt kellett gyűjtenem, ezért átmentem a másik szobába, és elhasaltam az ágyterítővel letakart ágyon, és elaludtam. Mikor magamhoz tértem, 3 órával később volt. És valaki az ágyterítő egyik felét, amin nem feküdtem rajta, rám hajtotta, afféle gondoskodó gesztusként betakargatott. Kimentem, csatlakoztam a társasághoz, és futtában mondtam a legjobb barátnőmnek, aki hívott erre az összeröffenésre, hogy köszi hogy betakart. Mert evidens volt, hogy ő tette, ki más? De nem tudta, mit köszönök, kisült hogy nem ő volt. Akkor meg evidensnek vettem, hogy a házigazda volt az. Mégis az ő ágya. Négyszemközt mondtam neki később, köszi hogy betakartál, mondja nem ő volt... Mondom, ekkor már elég meglepetten, hogy de hát barátnőm is azt mondja nem ő volt, valamelyikőtök kummant. Mondja a házigazda, amúgy jó arc nagyon, hogy miért kummantanának, nem hárman vagyunk itt, bárki lehetett. Mondom de bárki tuti nem, hisz nem vagyok olyan viszonyban senki mással. Erre mondta, hogy az egyik srác ment be a szobába, talán ő volt. De én azt a srácot alig ismerem, pedig jól néz ki, tetszik, de hát sosem kezdeményezett semmit. Gondoltam van valakije. Vagy lehet ezt szimpla felebaráti szeretetből tette, és nem tetszem neki? Jobb híján bejelöltem a srácot másnap. Visszaigazolt, de a facebookjából nem derül ki semmi, és nem írt rám. Pedig szerintem idegen lányokat nem szokása a srácoknak betakargatni gondoskodólag, csak ha tetszik nekik. Eddig párszor találkoztam ezzel a sráccal, de egyik esetben sem kezdeményezett. Pedig nem bánnám, bejön.

Vagy érdemes lenne ráírnom, hogy akkor végre kiderüljön a helyzet?

2019. aug. 1. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Női kombinálás level 1000. 😀 Aranyos vagy, hogy viszket a pin@
2019. aug. 1. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintrm cikis lenne ráírni. Plussz, nem mondom, h nem tetszel neki. Szorítok, hogy úgy legyen! Ám benne van a pakliban, h szimplán gondoskodó, vagy te magad voltál álmodban
2019. aug. 1. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem gondolnám ennyire túl. Egyszerűen betakart, emberi gesztus volt. Nem következik belőle hogy tetszenél neki. Egyszerűen látta mennyire kivagy, lehet hogy kinn volt a derekad és rádhajtotta a takarót meg ne fázz.

Ne írj rá és ne is agyalj ezen. Nincs semmiféle helyzet.

32/N

2019. aug. 1. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most nem mondjátok komolyan, hogy ti nem szoktatok ki be takarózni az éjjel? Én simán leszántom a másikról is a paplant úgy, hogy fel sem tűnik csak az, hogy már rajtam van.. és ő fázik. Nem kell kombinálni, itt is ez történt.
2019. aug. 1. 23:21
 5/8 Rockarc ***** válasza:

Tok jo sztori. Siman irj ra, aztan meglatod, hogyan alakul. Hivatkozz a hazigazdara, hogy o mondta, hogy betakart. Egyreszt jo, mert egy ismerost belevonsz, masreszt ez egy jo indok, hogy miert kerested. Ja es ird azt, hogy meg akartad koszonni, hogy igy ismeretlenul is emberseges volt. Ha veszi a lapot, akkor radhajt. Ha nem, akkor nem.

Meg az is lehet, hogy azt mondja, hogy nem o volt, akkor kerdezz vissza, hogy akkor szerinte ki lehetett? Esetleg XZ lehetett? Meg meg is kerdezheted, hogy mennyire ismeri XY-t. Nem kell tulragozni, egy ket kerdes, par elejtett info (sokat dolgoztam, 30 oraja nem aludtam), es onnantol vagy megy es visszakerdez, vagy nem.

Es ez tok nem gaz, masok a ket kezuket osszetennek egy ilyen spontan szituacioert. Sok sikert!

43F

2019. aug. 2. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ezt rendesen túlgondolod most, nőként mondom...

Saját példa:

ÉN is takartam már be így egy kollégámat egy csapatépítő bulin, mert kidőlt és eléggé hideg volt.. Nem akartam, hogy megfázzon, ennyi.

Nem azért takartam be, mert akarok tőle valamit, bárki más feküdt volna el ott, ugyanúgy betakarom. Csak mondom.

2019. aug. 2. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, én is mindenkit betakarok, akit látok kifeküdve, nem jelent semmit...
2019. aug. 2. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem se jelent semmit, de ha tetszik a fiú, egy próbát megér.
2019. aug. 3. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!