Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy hölgyet a munkahelyemen bejelölt facebookon elkezdtünk messengeren beszélgetni egyre többet. Volt egy nem müködő kapcsolatom amit lezártam egy új kapcsolat és a boldogsagom reményében. De a hölgy akivel megismerkedtem és rövid időn belül össze is jöttem furcsanak tűnt. A gyerekkora nehéz volt rossz családi körülmény testi bántalmazás stb. A nagymamája akivel él ellenzi hogy velem találkozzon mert szerinte nem illek hozzá. Sajnos a közös érdeklődésünk nem ugyanaz. Én munkaheky mellett még plusz munkakat is végzek és ebből már most nézeteltérések vannak. És ha nem tudok vele találkozni akkor jönnek a bajok hogy nem is akarok vele lenni és hasonlók. Szerintetek van így értelme folytatni vagy inkább hagyjam az egészet a fenébe?
2019. júl. 27. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Te a "Nagyi Fogadójában" dolgozol és ez a lány a "Piroska"? :D

Na jó, most komolyabban. Ez a nő rossz hatással van rád, mivel te munka-párti vagy, ő pedig nem az. Már most savaz meg szid a pluszmunka miatt, mi lesz később?

2019. júl. 27. 00:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor a lány döntse el. Neki kellesz, vagy a nagymamának? Én nem kezdenék olyannal, aki ennyire a család valamelyik tagjának ennyire a befolyása alatt áll. Lehetnek még ebből gondok. Neked meg el kell döntened, hogy vagy a sok munka vagy a lány. Kettő együtt hosszútávon nem fog menni.

Összegezve: nem éri meg neked. De te tudod mennyire vagy szerelmes.

2019. júl. 27. 00:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. Ha erőltetitek is egy darabig, ebből boldogság nem lesz
2019. júl. 27. 00:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Engem az érdekelne,hogy ha azt gondolod,hogy fura,akkor mi az ami miatt folytatnád?Mert jól néz ki?

A nagymamit félretéve ,mert lehet ő az számra,aki olyan,mint másnak a szülei,akkor sincs túl sok értelme.De csakis azért,mert Te azon gondolkodsz,hogy nincs értelme.És ha ezen agyalsz,akkor annyira nem jön be neked a nő.A többi kifogás.

Bár ha annyit dolgozol,akkor mással sem fogsz túl sokat találkozni,mert ha a hét napból egyet tudsz az aktuálos nőre szánni azért az elég kevés nőt vonz.Persze azt Te tudod,mennyit találkoztok,és mi az,ami most őt zavarja.Ez csak egy példa volt.Engem az jobban zavarna,hogy nem értünk egyuet sok mindenben,mint az hogy kevés a közös érdeklődési kör.

2019. júl. 27. 07:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Hallod, hány évesek vagytok? Felnőttek életébe hol szól bele az öreganyjuk?
2019. júl. 27. 09:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én 31 eves vagyok a lány 26. És ha ő is annyira szeretné talalkozhatnánk akár minden nap mert igenis szakítanék rá időt. De a közös érdeklődési kör az okoz bajokat. Hívtam magammal kirandulni romantikus séták őszinte beszélgetések de azt érzem nincs benne semmi romantika. Egy konditeremben pedig talalkozni szsrintem nem romantikus. Vagy csak én gondolom igy?
2019. júl. 27. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég gáz, hogy egy 26 éves nő hagyja magát. De az is, hogy emellé még hisztis is. Felnőtt ember vagy, a jövődért dolgozol. És mint írtad, hívtad programokra, csak neki az sem felel meg. Én biztos hagynám. Találsz majd normálisat.
2019. júl. 27. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenébe. Teljesen mások vagytok. Mi lenne később? Akkor sem működne jobban.

Mióta ismered amúgy? Szerintem eleget tepertél neki.

2019. júl. 27. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mégegyszer a válaszokat, tanácsokat, de hagyni fogom a fenébe az egészet, mert ahogy a mondás is tartja a romlott tej is fehér, attól hogy sokat melózok tudnék rá időt szakítani de egyszerűen nem tudok a kedvére tenni mert azok az időtöltések kikapcsolódások amit ő szeretne az mind pénzes szórakozás. Nem sajnálom a pénzem nem arról van szó, de én úgy gondolom ha az ember igazán szereti a párját és elfogadja akkor az ugyanolyan boldogan el tudnak lenni egy parkban vagy akár egy esti séta a naplementében és nem egy konditeremben vagy éppen egy strandon. Mert ha én szeretek valakit akkor bárhol jól érzem magam vele csak vele lehessek. De ilyen az élet rosszul választottam
2019. júl. 27. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!