Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem teljesen ignoralt, mindenhonnan letiltott. Azt mondta hogy az uj baratnoje kerte ra. Kozben megtudtam hogy nincs uj kapcsolata. Keressem ot vagy hagyjam ennyiben?
Dolgozd fel.
Ne akaszkodj rá, ha már minden létező módon megpróbált kizárni az életéből, még hazudott is.
Nekem van egy ilyen exem, állandóan haverkodni akar, meg meglátogatni, meg "dumálni", középiskolában jártunk, lassan 15 éve.
Ha találkozunk, állandóan panaszkodik, az élete olyan rossz, minden rossz, a csaja hülye, a munkája katasztrófa, az anyagi helyzete, a kocsija, önti rám a negatívat, teljesen leszív.
Emellett minden második alkalommal megkérdezi, mi lenne, ha elkezdeni újra udvarolni, erre én mindig udvariasan ,de határozottan kijelentem, hogy ez nem működne kettőnk között, és kérem, ne tegye.
Az utolsó alkalommal, mikor el akart hívni kávézni, mert hogy rég dumáltunk ( rég panaszkodott egy jót...), mondtam neki ,hogy én nagyon nem szeretnék vele kávézni, meg úgyis a párom nem annyira örülne, ha az exemmel találkozgatnék. Erre annyit reagált, hogy hja, hát ő nem tudta, hogy ekkora a szigor... Én meg ráhagytam, nem ekkora a szigor, de ha egyszer nem érti, hogy a hátam közepére sem kívánom.. Míg nem csinálta ezt, és csak időnként, 1-2 évente véletlenül összefutottunk valahol, még örültem is neki, megkérdeztem, mi újság, de aztán elkezdett nyomulni, és ez lett.
Szóval ha valaki letilt, kamuzik, mit akarsz? Ezt? Mit csináljon, hogy megértsd, hogy nem kíváncsi rád? Nyilvánosan alázzon meg? Vagy mi kell ahhoz?
Talán te nem voltál neki olyan barát, mint amilyennek te gondolod őt...
Számomra az ex okkal ex. Ő a múlt, jelenem részét nem képzi és nem is képezheti.
Az ex csak belerondít egy (új) meglévő kapcsolatba, akkor is, ha állítólag csak barátként van jelen. (Könnyebb elcsábulni úgy, hogy a régi szép időket felemlegetik) Ne legyen jelen sehogy, ez a legtisztább.
Én úgy gondolom nincs barátság olyanok között, akik egykor szexeltek egymással. És férfi és nő között sincs.(max., ha a ffi buza)
Nekem is van egy ilyen exem, aki minden lehetséges közösségi oldalon, ahol megtalál bejelölget. Már 15 évvel ezelőtt is elmondtam neki, hogy nem akarom az ismerőseim között látni, hagyjon békén. Nagyon fel volt háborodva.
Erre 1 hónapja megint bejelölt. Letiltottam.
Én egyszerűen nem vagyok sem rá, sem más exemre kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!